Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ColorSmart si-a majorat portofoliul de clienti corporate la 25% din cifra de afaceri
ColorSmart si-a majorat portofoliul de clienti corporate la 25% din cifra de afaceri
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 18 Apr 2022 12:34
Color Smart Distribution, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al brandurilor premium Benjamin Moore, Novacolor si PPG, si-a majorat portofoliul de clienti corporate cu 25%, desi segmentul de business din industria locala de amenajari interioare a fost afectat in ultimii ani, iar volumul total al lucrarilor s-a redus.
”Noi am reusit sa crestem vanzarile pentru ca am oferit solutii clientilor care si-au dorit decorari spectaculoase, iesite din comun, sofisticate. Observam o cerere tot mai mare in zona produselor si serviciilor premium si premium plus, o dorinta a beneficiarilor de a obtine amenajari de calitate, durabile, realizate cu materiale ecologice, naturale. De asemenea, arhitectii si designerii cu care lucram au ridicat si ei stacheta si in proiectele pentru clientii lor au folosit combinatii de vopsele in care ponderea celor decorative a fost mai mare”, declara Catalina Trupsor, fondator si CEO Color Smart Distribution.
Clientii business Color Smart provin din industrii variate, insa dominante sunt companiile din HoReCa, showroomurile de optica medicala si clinicile medicale, precum si cladirile de birouri.
Majoritatea proiectelor realizate pe segmentul business implica vopsea lavabila, companiile cautand rezistenta sporita la trafic, durabilitate, dar si culori care nu-si modifica intensitatea si textura in timp. Exista desigur si exceptii, in cazul birourilor destinate managerilor de top, care doresc amenajari reprezentative pentru personalitatea lor si aleg de obicei vopsele decorative in functie de trendurile din industrie. In 2022, de exemplu, este dominant trendul de apropiere de natura, asadar in proiectele de amenajare se folosesc argile, cimenturi si produse minerale.
Pentru proiectele corporate Color Smart ofera un pachet personalizat de servicii, care include: consultanta in alegerea culorii, texturii si finisajelor potrivite, in functie de specificul proiectului, consultanta in bugetare (estimarea si calcularea bugetului), suport tehnic pentru pregatirea vopselei, consiliere in santier, precum si recomandari de specialisti cu care companiile pot colabora - arhitecti, designeri, constructori, aplicatori.
”In cazul birourilor de lux am remarcat ca se solicita microcimenturi, care dau o senzatie de eleganta exceptionala, de spatiu nemarginit, de armonie desavarsita intre podea, perete si tavan. Tendinta generala este de apropiere de natura si de obtinere a unor spatii in care sa iti faca placere sa iti petreci timpul indiferent daca lucrezi sau te relaxezi. Din punct de vedere al materialelor asta inseamna vopsele minerale sau lavabile de foarte buna calitate iar din punct de vedere al culorilor sunt preferate cele mai vii, mai puternice, dar naturale”, detaliaza Catalina Trupsor.
Pentru amenajarea clinicilor si spitalelor, Color Smart are in portofoliu produse ecologice care corespund tuturor standardelor de calitate din sectorul medical: sunt rezistente la solutiile din clinici, nu contin compusi organici volatili, sunt antibacteriane si antimicrobiene. De asemenea, aceste produse sunt durabile, se pot curata usor si rezista la zeci de mii de cicluri de curatare.
In ceea ce priveste bugetele, pentru proiectele de cladiri de birouri se aloca cele mai reduse bugete de la 2 la maxim 4 euro/mp. Companiile active pe segmentul de lux din HoReca isi doresc sa obtina rezultate exceptionale care sa ii incurajeze pe clienti sa revina, de aceea aici bugetele sunt considerabil mai generoase - investitiile sunt de la 30 de euro/mp in sus, cu mentiunea ca se urmaresc si functionalitati specifice mult mai performante decat in spatiile de birouri, cum ar fi usurinta de curatare si durabilitatea in conditii grele.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASThiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BALTIC
Ubitech
FRONTALE
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
CELCO 2020
viarom
CDS
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023