Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KNAUF a realizat la nivel global vanzari totale de 7,2 miliarde de euro in anul 2018
KNAUF a realizat la nivel global vanzari totale de 7,2 miliarde de euro in anul 2018
Izolatii & Finisaje Publicat de Cosmin Dincu 23 Mai 2019 07:54
In cadrul unor prezentari sustinute in fata investitorilor institutionali, managerii Knauf au aratat ca aceasta corporatie (care, printre altele, a fost desemnata compania globala a anului 2018 in domeniul materialelor izolatoare) este asociata cu produsele din gips in sine, aspectul fiind atestat atat de expertii in constructii, cat si de beneficiarii finali care cunosc marca.
„Aceasta asociere proverbiala a unui material de constructie cu numele unui producator nu este doar o coincidenta, ci reprezinta rezultatul a zeci de ani de eforturi si al preocuparilor constante vizavi de produsele de inalta calitate. De asemenea, Knauf inseamna siguranta, fiind cunoscut inca de la inceput prin acest atribut, nu numai prin calitatea produselor sale. Compania de familie a fost infiintata in anul 1932, cand fratii Alfons si Karl Knauf si-au asigurat drepturile de exploatare a depozitelor de gips in zona Schengen (Obermosel) din Germania. Curajul, hotararea si abilitatile de afaceri au fost motivele pentru care, un an mai tarziu, Knauf a infiintat prima fabrica de gips in Perl (Moselle), punand bazele pentru ceea ce mai tarziu a devenit grupul Knauf”, a subliniat Manfred Grundke, Managing Partner al Knauf.
Potrivit prezentarii, actualmente, Knauf este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de materiale de izolatie moderne, sisteme de tencuieli si accesorii, sisteme compozite termoizolante, vopsele, sape, sisteme de pardoseli, echipamente si unelte de constructii. Cu 220 de fabrici si birouri de vanzari in peste 80 de tari din intreaga lume, cu 28.000 de angajati pe plan global si cu vanzari de 7,2 miliarde euro in 2018, grupul Knauf este fara indoiala unul dintre marii operatori de pe piata in Europa, Federatia Rusa, Asia, Africa si Australia.
Ca urmare a succesului global, firmele din cadrul grupului Knauf au ramas fidele principiilor stabilite de Alfons si Karl Knauf, pretuind increderea reciproca, diligenta, gandirea vizionara si coeziunea. Astfel, Manfred Grundke si Alexander Knauf (Managing Partners), precum si Nikolaus si Baldwin Knauf, in calitate de presedinte si vicepresedinte al comitetului actionarilor, sustin aceste valori la toate nivelurile.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
MAKITA
Acvatot 2019
FRONTALE
quadratum
CDS
strabag nivel 1
Ubitech
noark
concelex
theda mar
ness project
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander