Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - MASTERPLAST: Afaceri de 80 milioane de lei, realizate anul trecut
MASTERPLAST: Afaceri de 80 milioane de lei, realizate anul trecut
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2014 18:22
Vanzarile de adezivi si mortare uscate realizate de Masterplast Romania in 2013 au scazut cu aproximativ 10% fata de nivelul din 2012, cererea din domeniu fiind diferita in fiecare zona a tarii. Pentru anul in curs, conducerea companiei si-a planificat o stabilizare a livrarilor acestor materiale. "Societatea noastra are cate o politica de vanzare pentru fiecare regiune, analizand intotdeauna evolutia pietei si activitatea concurentei. Potrivit informatiilor publice disponibile, programul national de reabilitare termica va lua amploare in 2014 si speram ca ne va influenta in mod direct si in sens pozitiv, prin generarea unei cresteri la nivelul vanzarilor de produse incadrate in categoria termosistemelor", a declarat Tamás Feleki, directorul general al Masterplast Romania.
Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 80 milioane de lei, pentru anul in curs fiind vizata o crestere de 2%-3%. Se va pune, insa, un accent mai mare pe profitabilitatea societatii, pe eficientizarea productiei si pe imbunatatirea serviciilor asigurate clientilor. Cele mai importante vanzari de adezivi s-au realizat in zonele de vest si nord-vest ale tarii, respectiv in zona proprie de productie, fabrica fiind situata in Sfantu Gheorghe.
Referitor la posibilitatea majorarii preturilor de comercializare a materialelor din portofoliu, managerul Masterplast Romania a precizat ca s-au anuntat deja cresteri semnificative ale cotatiilor materiilor prime. "Datorita faptului ca avem o gama variata de produse in portofoliu si fiindca lucram cu mai multi furnizori din Europa, putem spune ca s-a anuntat deja cresterea preturilor pentru mai multe produse. In plus, la inceputul anului si cursul euro ne dezavantajeaza, astfel incat preturile in moneda locala se vor majora in mod sigur. Daca vor fi introduse si noile impozite si accize anuntate, preturile vor creste cu siguranta, nu numai in domeniul nostru de activitate", a precizat Tamás Feleki.
***
Masterplast Romania are sediul central in Oradea si puncte de lucru in Bucuresti si Sfantu Gheorghe (Covasna), suprafata totala a depozitelor detinute pe plan local fiind de 11.000 mp. Peste 50% din vanzarile companiei sunt reprezentate de sistemele de termoizolare, 25% de produsele destinate acoperisurilor (folii, sindrila si placi bituminoase), 15% de materialele pentru hidro- si fonoizolare, iar 10% constituie livrarile de accesorii si alte produse. Grupul Masterplast - cu sediul in Ungaria (listat la bursa din Budapesta) - este prezent in 13 tari din Europa Centrala si de Est, avand afaceri anuale medii de circa 90 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
ness project
noark
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
konsent
leviatan
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
viarom
CDS
MAKITA
concelex
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander