Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - POLICOLOR demareaza productia in noua fabrica in aprilie 2019
POLICOLOR demareaza productia in noua fabrica in aprilie 2019
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 25 Oct 2018 09:02
Policolor SA, unul dintre cei mai mari competitori de pe piata locala de lacuri si vopsele, a finalizat, in toamna acestui an, structura de rezistenta a noii fabrici pe care o construieste in zona de vest a Capitalei, in urma unei investitii de 5,4 milioane de euro. Productia este programata a incepe in luna aprilie 2019. Prin extinderea si modernizarea tuturor activitatilor, compania isi va creste cu 130% capacitatea de productie proprie, de la 11.000 de tone pe an, cat este in prezent, la 26.000 de tone pe an. Policolor produce si comercializeaza lacuri si vopsele sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom, precum si sisteme profesionale pentru constructii gama DEKO Professional. Din grupul Policolor mai fac parte producatorul de rasini Orgachim Resins si cel de anhidride - Ruse Chemicals.
Interviu cu Dave Jordan, CEO al grupului Policolor - Orgachim, manager cu o experienta de 15 ani in functii de top management, in Romania.
 
- Cum va arata, pe scurt, viitoarea fabrica din Bucuresti?
- Pe langa fabrica propriu-zisa, ce va avea o capacitate totala de 26.000 de tone pe an, noul complex are prevazut si un depozit construit la standarde de top, cu sisteme de gestionare, picking si livrare performante pentru o desfacere optima si performanta a produselor din stoc. Numai depozitele vor ocupa, in total, 3.500 mp, aceasta investitie avand drept obiectiv cresterea calitatii si cantitatii de produse fabricate de Policolor, dar si capacitatea de a livra mai repede solutiile catre clienti. De asemenea, noua fabrica va avea spatii mai generoase pentru dezvoltare si inovatie, prin crearea unor noi laboratoare de cercetare unde specialistii departamentului de Research & Development vor lucra la diversificarea portofoliului de produse si branduri. Lucrarile de constructie sunt asigurate de compania Ecoterm.
 
- Cati angajati vor lucra in noua fabrica?
- Vom avea tot 350 de angajati, cati avem si in acest moment. Nu intentionam sa ne marim efectivul. Mai mult, toti angajatii Policolor vor avea transportul asigurat spre noul loc de munca. Zilnic vor fi dusi si adusi de la fabrica cu microbuze de transport de persoane.
 
- Aveti in plan lansarea de produse noi?
- Noua ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelC4E FORUMACADbluebeamCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere