Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ROCKWOOL a selectat Con-A pentru constructia fabricii de langa Ploiesti
ROCKWOOL a selectat Con-A pentru constructia fabricii de langa Ploiesti
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 25 Iul 2018 11:11
Grupul ROCKWOOL incepe lucrarile de constructie la fabrica de vata minerala bazaltica din judetul Prahova, proiect ce implica o investitie initiala de aproximativ 50 de milioane de euro. Constructorul selectat de companie pentru dezvoltarea primei sale unitati de productie din Romania este Con-A, una dintre cele mai mari companii de constructii cu capital romanesc, cu peste 25 de ani de experienta pe piata locala.
Noua fabrica va fi amplasata pe un teren de aproximativ 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, in apropiere de Ploiesti, si va genera in jur de 150 de locuri de munca direct si alte 300 in mod indirect, pentru servicii si logistica.
"Ne bucuram ca putem da startul lucrarilor pentru aceasta fabrica, stim cat de mult o asteapta clientii nostri. Aceasta unitate de productie este, in primul rand, un angajament fata de ei, ne va ajuta sa fim mai aproape de proiectele lor din Romania si sa le livram mai rapid produsele de care au nevoie. Inceperea constructiei vine intr-un context bun. Vedem o cerere tot mai mare pentru produsele noastre care ajuta cladirile sa economiseasca energie, sa fie sigure la incendiu si sa ofere un confort sporit. Multumim autoritatilor pentru sprijinul acordat, ne bucuram ca au inteles importanta acestui proiect pentru economia si comunitatea locala", a declarat Florin Popescu, Business Unit Director al ROCKWOOL Balkans.
Productia de vata minerala din fabrica de langa Ploiesti va incepe in anul 2019. Cea mai mare parte a materiei prime va proveni din Romania, iar serviciile de logistica si forta de munca angajata direct de producator sau de companiile subcontractante vor fi majoritar locale.
Serviciile de supervizare si management pentru executia lucrarilor din santier vor fi asigurate de compania Blue Projects.
Grupul ROCKWOOL a anuntat, la finalul anului trecut, investitia intr-o fabrica de vata minerala bazaltica in judetul Prahova, parte a planului sau de a deschide noi capacitati de productie in SUA, Suedia si Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere