Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - SOHO Design: Vanzarile de produse pentru amenajari exterioare au crescut cu 20%
SOHO Design: Vanzarile de produse pentru amenajari exterioare au crescut cu 20%
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 27 Mai 2020 10:19
Vanzarile de produse pentru amenajari exterioare au inregistrat o crestere de circa 20% in perioada izolarii generate de pandemia de coronavirus, iar acestea s-ar putea majora, pana la sfarsitul verii, cu 30%-35% comparativ cu nivelul din 2019, potrivit datelor companiei SoHo Design, start up lansat in 2017 in domeniu.
"Interesul pentru corpuri de iluminat de exterior, mobilier si accesorii pentru gradini, terase si balcoane este ridicat in aceasta perioada si in mod deosebit in acest an, in contextul restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. Avem o crestere de 20% a vanzarilor pentru produsele comercializate de noi pe acest segment si estimam ca vom avea o cerere mai mare cu 30-35%, pe toata perioada verii. Cele mai solicitate produse sunt accesoriile pentru exterior cum ar fi felinarele, vazele pentru flori, mobilierul de gradina si, desigur, toata gama de iluminat exterior, de la aplice de exterior pana la sisteme integrate de iluminat pentru gradina", spune Mehmet Hortoglu, director general SoHo Design.
Se observa si o diferenta intre sumele alocate pentru lucrari, pentru comenzile persoanelor fizice care isi amenajeaza spatiul exterior in sistem do-it-yourself  si respectiv pentru comenzile partenerilor de business, designeri specializati in spatii exterioare, conform monitorizarii SoHo Design. Bugetul proiectelor realizate de specialisti in amenajari exterioare este de regula cuprins intre 8.000 si 12.000 de lei, in timp ce marja sumelor cheltuite de clientii finali este de 600 - 7.000 de lei.
Printre obiectele cel mai des cumparate se numara corpurile de iluminat de exterior (aplice, lampi de gradina, felinare), masutele de cafea si  scaunele de ratan. Spatiul exterior este valorificat la maximum daca se apeleaza la serviciile specialistilor in design. Arhitectii peisagisti si specialisti in amenajari exterioare realizeaza proiecte mai complexe, bine structurate, stiind cum sa amplaseze luminile, ce plante si arbusti decorativi sa foloseasca, cum sa proiecteze traseul aleilor si ce mobilier sa comande.
***
SoHo Design este un start-up lansat in Romania in 2017, in domeniul retail-ului de mobilier si decoratiuni interioare si al design-ului, cu o echipa experimentata de consultanti. Compania detine un magazin online specializat, cu doua showroom-uri aferente.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
Ubitech
rigips
hilti
CELCO 2020
BMI_Icopal
FRONTALE
viarom
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere