Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - THERMOSYSTEM Construct mizeaza pe crestere de 30%-40% a afacerii, in 2021
THERMOSYSTEM Construct mizeaza pe crestere de 30%-40% a afacerii, in 2021
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 20 Apr 2021 06:55
Thermosystem Construct Corporation, producator de mortare uscate, gleturi, chituri, vopsele si tencuieli decorative, a incheiat anul 2020 cu un business de 25 milioane de lei, dupa o crestere de 42% comparativ cu anul anterior. Pentru anul 2021, conducerea companiei si-a setat un obiectiv de crestere a cifrei de afaceri cu minim 30% fata de anul anterior pana la valoarea de 32 milioane de lei.
"Vanzarile companiei au crescut in 2020 cu 42% fata de anul anterior. Aceasta crestere a fost sustinuta de intreaga echipa Thermosystem, alaturi de care ne-am propus sa ne dezvoltam si in anii urmatori. Vanzarile anuale au ajuns la 25 milioane de lei, iar din total cel mai mare procent l-au avut mortarele uscate urmate de gleturi si sape. Cote mai mici am inregistrat pentru tencuielile decorative si vopsele, dar trebuie tinut cont de faptul ca am debutat mai recent pe acest segment. Pentru anul 2021 ne-am propus sa atingem o cifra de afaceri de 32 milioane de lei, in crestere cu cel putin 30% fata de 2020", a declarat Cristian Niculescu (47 de ani), fondator si director general la Thermosystem Construct, manager cu o experienta profesionala de peste 20 de ani pe piata materialelor de constructii.
In perioada 2019-2020, Thermosystem a realizat o serie de investitii in achizitia unor linii automatizate, care permit o productie mai mare cu mai putini angajati (de la 16 oameni necesari pe fiecare linie, s-a ajuns la 4). "Aceste investitii ne-au ajutat sa crestem si sa eficientizam procesul de productie. Ne-am propus sa continuam extinderea activitatii Thermosystem in perioada urmatoare si avem un plan de investitii bine documentat in acest sens. Pentru noua investitie, ce are ca obiectiv principal cresterea capacitatii de productie, am estimat un buget total de 3 milioane de euro. Vom folosi fondurile pentru a reloca fabrica pe care o detinem in prezent pe o platforma industriala mult mai mare, unde vor functiona 3 fabrici: una de mortare uscate, o fabrica de vopsele si tencuieli decorative si o alta de polistiren expandat", a precizat Cristian Niculescu.
De asemenea, conducerea Thermosystem are in plan si realizarea de livrari in afara granitelor, dupa ce, recent, a efectuat primele exporturi catre Marea Britanie si Germania, chiar in contextul restrictiilor cauzate de pandemie.
"Cea mai mare provocare pentru noi la momentul declansarii pandemiei a fost sa asiguram siguranta angajatilor nostri, prioritatea numarul unu fiind sanatatea lor. De asemenea, am fost mult mai atenti cu asigurarea functionarii optime in zona de productie si logistica, dar si in ceea ce priveste asigurarea echipamentelor de protectie pentru angajati. Perioada de lockdown a incetinit usor vanzarile companiei, insa am reusit sa inregistram o crestere mare a business-ului pe intreg anul 2020, datorata si faptului ca piata constructiilor nu a fost foarte afectata de pandemie", a mai spus Cristian Niculescu.
***
Thermosystem detine o unitate de productie in Pantelimon (judetul Ilfov), cu o capacitate de 250.000 de tone de mortare uscate, 60.000 de tone de gleturi si 10.000 de tone de tencuieli decorative si vopsele. Produsele fabricate in apropierea Capitalei sunt distribuite in toata tara, prin echipa proprie de reprezentanti de vanzari, Thermosystem avand circa 700 de clienti nationali.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
noark
theda mar
concelex
MAKITA
CDS
Ubitech
rigips
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander