Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - UNDEFASA ROMANIA: Stoc permanent de peste 100.000 mp de placi ceramice
UNDEFASA ROMANIA: Stoc permanent de peste 100.000 mp de placi ceramice
Izolatii & Finisaje Publicat de Simona Ene 31 Dec 2013 08:35
Subsidiara din Romania a companiei spaniole Undefasa - important furnizor de materiale de finisare din ceramica si piatra naturala - este singura reprezentanta a unei companii din Spania care detine un depozit pe plan autohton. Societatea a fost infiintata in anul 2001 iar actualul sediu logistic, ce include un birou de reprezentare si un depozit, a fost inaugurat in anul 2009. Acesta dispune de o capacitate de peste 100.000 mp placi ceramice si peste 200.000 elemente de decor aferente, disponibile permanent in stoc, astfel incat livrarile sa fie efectuate in maximum de 48 de ore de la comanda, catre partenerii aflati in orice zona din Romania. Colaboratorii Undefasa Romania se pot aproviziona atat din depozitul din Capitala, cat si direct de la fabrica din Spania, amplasata in proximitatea orasului Valencia. 
Interviu cu Florin Radu Stefanescu, director general - Undefasa Romania.
 
- Care este situatia pietei de profil pe plan autohton?
- Oferta pentru sisteme de finisare din ceramica si piatra naturala se extinde de la un an la altul atat din perspectiva varietatii, a originii produselor si al numarului furnizorilor, cat si din punct de vedere al gamelor disponibile (dimensiuni, culori, design etc.), precum si a preturilor practicate in domeniu. Cu toate acestea, consideram ca majorarea portofoliilor de produse ale competitorilor nostri nu reprezinta neaparat o problema, ci mai ales un imbold pentru perfectionarea continua.
 
- Pentru ce tipuri de proiecte efectuati livrari?
- Multe dintre lucrarile pentru care furnizam placi ceramice sunt realizate exclusiv prin intermediul partenerilor companiei, cu care, pe parcursul anului trecut, am consolidat legaturile existente. Astfel, data fiind varietatea si spectrul larg de utilizare a acestor produse, am participat cu materiale la realizarea mai multor lucrari de constructii civile, de tipul ansamblurilor rezidentiale, pensiunilor si restaurantelor. Mai mult, pe parcursul lui 2012 ne-am adaptat intreaga gama de produse la tendintele actuale din industria de profil. Din punct de vedere al incasarilor, cifra de afaceri inregistrata in intervalul mentionat s-a situat in jurul valorii de 3,6 milioane de lei, iar pentru acest an estimam ca ne vom mentine la un nivel similar.   
 
- Cand credeti ca ne vom alinia la standardele europene in domeniu?
- Pe plan intern, industria de profil (sectorul de produse ceramice) se reduce la utilizarea acestor sisteme ca finisaje pentru bai, bucatarii, holuri, livinguri si spatii comune ample in cazul proiectelor mari. Mai mult, piata autohtona se afla cu mult in urma altor state din punct de vedere al confortului locuintelor, precum si al utilizarii resurselor disponibile. Totusi, odata cu dezvoltarea si modernizarea impusa de normele europene in ceea ce priveste alimentarea cu apa si retele de canalizare, accesul facil la aceste servicii va genera necesitatea amenajarii - chiar si in mediul rural - spatiilor utilitare elementare (baia si bucataria). Astfel, in functie de climatul economic european sau global, numarul acestor anexe va creste si in Romania, generand - implicit - majorarea volumului de finisaje pentru amenajarea acestor zone. Ceea ce nu putem estima este dinamica cu care acest fenomen se va derula la nivel intern, mai ales ca depinde de numerosi factori interni si externi.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
theda mar
konsent
noark
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
concelex
Acvatot 2019
leviatan
siniat
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
ness project
BogArt
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander