Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Iulie 2020
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - URSA a lansat un serviciu pentru alegerea corecta a sistemului de izolatie
URSA a lansat un serviciu pentru alegerea corecta a sistemului de izolatie
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 15 Apr 2020 13:20
In plina perioada de izolare, URSA Romania lanseaza serviciul „Izolez destept”, un program inovativ de sustinere a performatei energetice in constructii, disponibil online la adresa https://www.izolezdestept.ro.
Prin acest nou serviciu, unic pe piata interna de izolatii, URSA Romania isi propune in primul rand sa ia contact direct cu clientii sai finali, pentru a le cunoaste nevoile si pentru a le putea oferi cele mai bune solutii de izolare, adaptate la necesitatile si exigentele fiecaruia. Accesand programul „Izolez destept”, clientii pot obtine cele mai performante produse URSA in conditii de pret foarte convenabile. De asemenea, tot in cadrul acestui serviciu, cei interesati beneficiaza de consultanta gratuita, calculul necesarului de materiale izolante, instructiuni pentru un montaj corect si livrare avantajoasa pentru proiectele eligibile.
„Izolez destept este, inainte de toate, un demers de educare a potentialilor clienti - explica Sorin Pana, director comercial URSA Romania. Este un serviciu de consultanta gratuita, pe care il oferim celor care proiecteaza sau construiesc, pentru a-i ajuta in primul rand sa inteleaga ce inseamna o izolare eficienta. Astfel, clientii vor putea alege solutiile optime de izolare pentru proiectele lor, iar noi ramanem alaturi de ei pentru a le oferi cele mai avantajoase conditii comerciale si de livrare pentru solutiile alese.
Astazi, nimeni nu se mai indoieste de necesitatea de a termoizola o constructie, in schimb toata lumea termoizoleaza la fel. S-a impamantenit o reteta - celebrii 10 cm la fatada, 10 cm la acoperis - si toata lumea izoleaza asa in virtutea inertiei, folosind, din pacate, cel mai adesea si cele mai ieftine produse. Termoizolatia oricum nu se vede, merge orice, nu are rost s-o luam pe cea mai scumpa - cam asa gandesc din pacate foarte multi, nerealizand ca tocmai in felul acesta fac o cheltuiala inutila. Lipsa de performanta energetica a constructiei ii va afecta pe termen lung, caci vor plati facturi mult mai mari pentru incalzire si climatizare, pe intreaga durata de viata a spatiului respectiv. Prin programul „Izolez destept”, dorim sa ajutam clientii sa acceseze mai usor si mai convenabil produse mai performante, sa crestem calitatea izolatiilor folosite si sa ii facem pe beneficiari sa constientizeze ca a izola mai bine inseamna beneficii concrete pe termen lung. Izolarea nu e un moft, izolarea e o necesitate” - concluzioneaza Sorin Pana, oarecum in ton cu invatamintele amare ale perioadei pe care o traversam.
Noul serviciu URSA se adreseaza oricarui tip de proiect, indiferent daca e mic sau mare, indiferent daca e o constructie noua sau o reabilitare si indiferent daca e vorba de o casa, de un spatiu logistic, de productie, ferma, crama, atelier, hala industriala sau alt tip de spatiu. Cei interesati pot accesa programul „Izolez destept cu URSA” prin platforma online gazduita la adresa https://www.izolezdestept.ro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere