Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - 17.500 euro pentru tinerii castigatori ai Guardian Student Design Challenge 2016
17.500 euro pentru tinerii castigatori ai Guardian Student Design Challenge 2016
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Sep 2016 07:28
Castigatorii premiului Guardian Student Design Challenge 2016 au fost anuntati astazi, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc pe durata expozitiei glasstec din Düsseldorf, Germania. In cadrul concursului, studentii proiectanti au fost invitati sa creeze si sa dezvolte idei de aplicatii interioare cu ajutorul sticlei antireflexive Guardian Clarity™ in urmatoarele medii: de locuire, de munca, cultural sau de relaxare.
Castigatorii:
• Primul premiu, in valoare de 10.000 €, a fost acordat lui Angelo Blythe si Anastasia Tasoula Kontzes pentru conceptul lor de design „Guardian Clarity Sightseeing Boat” (Barca de vizionare a obiectivelor turistice Guardian Clarity).
• Cel de-al doilea premiu, in valoare de 5.000 €, i-a fost inmanat lui Simon Seidl pentru propunerea sa „Glass Partition”.
• Cel de-al treilea premiu, de 2.500 €, a fost castigat de Emanuel Etzersdorfer si Felix Stadie, cu proiectul lor „tme. Glass clock.”
Castigatorii premiilor au fost selectati de catre un juriu alcatuit din experti internationali si in baza urmatoarelor criterii: nivelul de inovatie, functionalitate, utilizarea sticlei Guardian Glass, atractivitatea estetica, valoarea pentru utilizatori si potentialul de punere in aplicare.
Conform opiniei exprimate de juriu: „Lucrarea castigatoare utilizeaza intr-un mod excelent performanta anti-reflexiva a sticlei Clarity, generand beneficii reale pasagerilor barcii de vizionare a obiectivelor turistice. Prezentarea profesionista arata cu claritate ca proiectantii Angelo Blythe si Anastasia Tasoula Kontzes au lucrat din greu pentru a obtine o intelegere si o apreciere reale ale performantei sticlei. Pe locul al doilea, peretele despartitor ofera o combinatie excelenta de invizibilitate si de functie. Spatiile de locuit devin din ce in ce mai mici si inchise, prin urmare aceasta solutie este in acelasi timp practica si neimpunatoare in mod vizibil. Un concept excelent de utilizare a sticlei Clarity acasa. Si conceptul de ceas de sticla este un concept bine gandit, care combina niveluri diferite de reflexivitate a sticlei pentru a ajunge la un mod nou de indicare a timpului, intr-un stil unic.”
 
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
ness project
leviatan
FRONTALE
rigips
CDS
MAKITA
quadratum
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
noark
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander