Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKONIGSTAHL: Un an - Expozitie permanenta - Nenumarate inovatii!
ALUKONIGSTAHL: Un an - Expozitie permanenta - Nenumarate inovatii!
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Feb 2021 16:45
Un an - Expozitie permanenta - Nenumarate inovatii!
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021.
Incepand cu 4 februarie, puteti accesa platforma i.NNOVATIONNOW, unde veti putea experimenta, intr-un mod inovativ si incitant, prezentãri de produse, tururi tematice virtuale si veti putea participa la webinarii live.
Schüco a grupat produsele noi pe 3 teme principale:
HEALTH - Constructii sanatoase - De la ventilatia naturala cu izolare fonica si recuperare de caldura la praguri fara bariere pentru ferestre, usi si usi glisante.
SMART - Constructii inteligente - Fabricare mai rapida si mai eficienta, fatade textile si mult mai multe informatii despre proiectare, constructii si exploatare inteligenta.
SECURITY - Constructii sigure - Solutii diverse care raspund nevoii fundamentale de siguranta si de protectie impotriva efractiei si incendiilor
Jansen continua dezvoltarea seriilor de profile din otel pe doua directii principale: DESIGN si SIGURANTA. Fie ca vorbim despre proiecte rezidentiale noi, de renovarea unor monumente istorice, sau de constructii cu cerinte speciale de rezistenta la foc, sistemele de profile din otel aduc solutii viabile, elegante si sigure.
Warema aduce in atentia arhitectilor si beneficiarilor noi solutii de UMBRIRE, pentru interior si exterior precum si aplicatii digitale pentru actionarea acestora si integrarea sistemelor de umbrire in solutiile SMART HOME.
Despre aceste tehnologii si multe altele, puteti afla in cadrul platformei digitale i.NNOVATIONNOW, www.alukoenigstahl-inow.com.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
FRONTALE
strabag nivel 1
rigips
hilti
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
BMI_Icopal
hidroplasto
MAKITA
CELCO 2020
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere