Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARAD: Contract de 21 milioane lei cu PORR Construct pentru modernizare DJ 708
ARAD: Contract de 21 milioane lei cu PORR Construct pentru modernizare DJ 708
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Apr 2019 13:45
Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, si reprezentantul firmei PORR, au semnat, la Gurahont, contractul pentru modernizarea DJ 708 Gurahont-Buteni, finantat din fondurile proprii ale Consiliului Judetean. La semnarea contractului au mai fost prezenti primarii din Gurahont, Buteni si Dieci, dar si localnici.
Drumul judetean Gurahont - Dieci - Buteni, in lungime totala de 22,2 kilometri, traverseaza localitatile Iosas, Pescari, Dieci, Cociuba, Revetis, Berindia si Paulian. Valoarea totala a lucrarilor de proiectare si modernizare este de 20.404.799 lei cu TVA, din care suma de 469.183 lei cu TVA reprezinta proiectarea si asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor. Termenul pentru realizarea proiectului tehnic si obtinerea tuturor avizelor este de 90 de zile de la semnarea contractului, iar durata de executie a lucrarilor va fi de maxim 36 luni.
,,Suntem intr-un calendar intens de deschidere a santierelor in judet! Toata munca pe care am depus-o in ultimii 2 ani si jumatate incepe sa se vada. Luni anuntam semnarea contractului pe drumul judetean Barsa - Sebis - Dezna - Moneasa - Limita judet Bihor, iar astazi semnam contractele de executie pentru drumul judetean Gurahont - Dieci - Buteni si podul dintre Alunis si Frumuseni.
De doua ori tronsonul Gurahont - Dieci - Buteni a fost propus la MDRAP (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) spre modernizare prin programul PNDL in anul 2017, respectiv 2018, fiind respins de fiecare data. De aceea, Consiliul Judetean Arad, din respect fata de localnici, a decis sa realizeze aceasta investitie din fondurile CJA. Modernizam drumul acesta care din anul 1968 nu a mai trecut prin reparatii capitale. Ma bucura faptul ca o firma serioasa a castigat licitatia, dar o avertizez inca de pe acum sa realizeze o lucrare buna, sa lucreze repede, pentru ca imi doresc ca intre Gurahont si Buteni sa se circule cat mai urgent in conditii corecte!”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.
Principalele lucrari de modernizare a drumului Gurahont - Dieci - Buteni constau in corectarea elementelor geometrice ale drumului judetean prin largirea platformei pana la 8,0 m acestuia, realizarea unor consolidari de terasamente, inlocuirea a 36 de podete existente, amenajarea acceselor la proprietati si a drumurilor laterale, reprofilarea santurilor pentru asigurarea continuitatii scurgerii apelor pluviale, amenajarea trecerii la nivel cu calea ferata, realizarea unei structuri rutiere noi cu imbracaminte asfaltica in doua straturi, montare 1.830 ml parapeti de protectie, montare de indicatoare rutiere si realizare marcaje longitudinale si transversale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere