Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BACAU: Debut lucrari la 31 de kilometri de sosea de centura ai Municipiului
BACAU: Debut lucrari la 31 de kilometri de sosea de centura ai Municipiului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Mar 2019 12:45
Soseaua de centura a municipiului Bacau, care s-a dat startul demararii lucrarilor, cuprinde circa 31 kilometri, din care 16 km in profil de autostrada si ”poate nu intamplator, primii kilometri de autostrada din Moldova incep la Bacau”, a punctat senatorul Dragos Benea. Pana la aceasta data au fost deja realizate activitatile aferente definirii amplasamentelor, marcajele cu borne de reper si a fost eliberata autorizatia de construire. In cursul saptamanii urmatoare vor avea loc intalniri cu primarii fiecarui UAT care se afla pe traseul exproprierilor, pentru a fi discutat stadiul real al acestora si planul de parcelare iar Complexul Muzeal ”Iulian Antonescu” va prezenta situatia descarcarilor arheologice pentru coridorul de expropriere. ”Incepand de astazi, constructorul are dreptul sa intre in amplasament si sa demareze efectiv lucrarile. Vorbim asadar despre numaratoarea inversa a unui proiect real, primii kilometri de autostrada din judetul nostru si ne mentinem speranta ca cei care lucreaza astazi vor respecta intocmai calendarul asumat al executiei astfel incat, la finalul a 27 de luni sa avem soseaua de centura functionala”, a subliniat deputatul Lucian Sova.
Cel de-al doilea contract semnat astazi se refera la drumul judetean DJ 252A, Horgesti-Racatau care va fi asfaltat si modernizat pe o lungime de 7,5 kilometri. Valoarea lucrarilor se ridica la 4,1 milioane de euro iar perioada de executie este estimata la 24 de luni, timp la care se adauga trei luni pentru proiectare. In luna iunie a acestui an, lucrarile vor incepe asadar la DJ 252A. ”Este un moment important pentru viata locuitorilor acestei zone, una dintre cele mai dezavantajate din judetul Bacau si sunt convins ca reabilitarea acestui drum va fi un imbold pentru revitalizarea economica a comunei Horgesti”, a precizat deputatul Ionel Floroiu la conferinta de presa ce a precedat semnarea contractului.
In urmatoarea perioada sunt programate activitati pe o serie de alte proiecte de infrastructura, cum sunt semnarea unui al treilea proiect de reabilitare a drumului judetean Motoseni-Stanisesti, dar si publicarea, la sfarsitul lunii aprilie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice a anuntului privitor la autostrada Iasi-Bacau-Brasov-Fagaras.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Acvatot 2019
theda mar
noark
strabag nivel 1
Ubitech
konsent
MAKITA
quadratum
rigips
ness project
concelex
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander