Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CC: Analiza preluare High Tech Clima si High-Tech Clima Doo de catre CEZ
CC: Analiza preluare High Tech Clima si High-Tech Clima Doo de catre CEZ
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 09 Oct 2018 14:04
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care companiile High Tech Clima SRL si filiala acesteia, High-Tech Clima DOO (Serbia) sunt preluate de New Energy Investments B.V. (Olanda) si CEZ Holdings B.V. (Olanda), membre ale grupului CEZ a.s (Cehia).
CEZ New Energy Investments B.V. (Olanda) si CEZ Holdings B.V. (Olanda) sunt societati de tip holding, care controleaza participatiile grupului CEZ, in principal, in societatile din sectorul energiei regenerabile si din sectorul serviciilor energetice in scopul reducerii cheltuielilor de energie (ESCO). De asemenea, au rolul de a gestiona si finanta companiile achizitionate de grupul CEZ in sectoarele anterior mentionate.
Grupul CEZ este activ in domenii precum productia si comercializarea de energie electrica si termica, telecomunicatii, cercetare nucleara etc., si desfasoara activitati in mai multe tari din Europa Centrala, de Sud-Est (inclusiv in Romania) si in Turcia. In Romania, companiile din grupul CEZ activeaza in domeniul productiei, distributiei si comercializarii de energie electrica si de energie electrica regenerabila (eoliana si hidraulica).
High-Tech Clima SRL este o societate de constructii ce asigura servicii de tip HVAC (tehnologii si sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat), instalatii sanitare, sisteme de sprinklere si sisteme de automatizare pentru prevenirea incendiilor si extragerea fumului pentru proprietarii de spatii comerciale. High-Tech Clima DOO este filiala societatii High Tech Clima SRL, cu sediul in Serbi.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Ca urmare, autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Acvatot 2019
ness project
konsent
siniat
CDS
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
theda mar
noark
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
concelex
EDIT-Structural
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander