Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CEC Bank: Finantare de 34 milioane euro pentru extinderea Veranda Mall
CEC Bank: Finantare de 34 milioane euro pentru extinderea Veranda Mall
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Oct 2018 10:36
CEC Bank si Veranda Mall au semnat doua contracte de finantare in valoare totala de 34 milioane euro, avand ca scop refinantarea creditului contractat anterior pentru dezvoltarea proiectului Veranda Mall, precum si finantarea extinderii si modernizarii centrului comercial. Ambele finantari au fost acordate sub forma unor credite de investitii pe o perioada de 15 ani.
Veranda Mall a fost deschis pe data de 27 octombrie 2016, avand ca ancora magazinul Carrefour si alte 100 de magazine, 1.200 de locuri de parcare si o zona de food court. In prezent, destinatia de shopping isi imbogateste portofoliul chiriasilor cu brandurile Decathlon si World Class, urmand sa deschida si un cinematograf in primavara anului 2019.
"In acord cu strategia asumata, CEC Bank continua sa sustina proiectele romanesti care, prin natura si impactul lor, contribuie la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca. Credem in proiectul Veranda Mall si ne dorim ca acest complex comercial sa devina un reper si un simbol nu doar pentru zona Obor, ci pentru intreaga Capitala", a declarat doamna Mihaela Popa, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, interimar.
"Multumesc pentru increderea acordata de noii nostri parteneri - CEC Bank. Impreuna continuam sa dezvoltam Veranda Mall. Adaugam un cinematograf, aducem magazine noi si dezvoltam zona Obor. Veranda Mall este un proiect de suflet cu impact pozitiv asupra pietei locurilor de munca si modernizarii sectorului 2. Colaborarea intre CEC Bank si Veranda reprezinta exemplul chintesential de sustinere a antreprenoriatului romanesc din partea bancii cu cea mai lunga traditie din tara", a completat domnul Andrei Pogonaru, Proprietarul Veranda Mall.
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
FRONTALE
MAKITA
BMI_Icopal
Ubitech
hidroplasto
rigips
hilti
leviatan
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere