Agenda Constructiilor
Marti, 04 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CELCO: Ghid pentru montajul corect al setului termoizolant IZOMINERAL
CELCO: Ghid pentru montajul corect al setului termoizolant IZOMINERAL
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Mai 2019 07:00
Termoizolatia cu IZOMINERAL se aplica peretilor cladirilor pe suporturi minerale (beton, zidarie de caramida, BCA etc.), atat in cazul caldirilor noi cat si in cazul lucrarilor de renovare si reabilitate, dar si elementelor structurale din beton armat (stalpi, grinzi, plansee) ale cladirilor noi civile si industriale, in vederea corectarii puntilor termice si reducerea gradului de transfer termic al structurii de rezistență si ȋnlăturarea daunelor structurale provocate de acumularea umidității, fenomenele de condens şi apariția mucegaiului. Procedeul contribuie la imbunatatirea protectiei termice, respectiv la cresterea performantei energetice a cladirilor, alaturi de realizarea peretilor cu elemente pentru zidarie din BCA.
Placile IZOMINERAL fabricate de CELCO, sunt un material cu o structura alveolara care contine cca. 80% (in volum) pori inchisi, de forma sferica cu diametrul sub 1 mm, uniform distribuiti si se realizeaza utilizand un nisip silicios, iar ca liant cimentul Portland, varul nestins macinat, ghipsul si un promotor de expandare (pasta de aluminiu).
Mortarul CELCO, are aspect de pulbere de culoare gri si este compus din ciment de calitate superioara, nisip cu granulatie selectionata, adaosuri minerale si aditivi speciali (polimeri, eteri de celuloza) pentru imbunatatirea lucrabilitatii, flexibilitatii si aderentei. Mortarul este adeziv si masa de spaclu, care se utilizeaza atat pentru lipirea placilor minerale de suportul de beton, cat si pentru realizarea stratului de protectie cu insertie de plasa din fibra de sticla.
Diblurile cu rozeta si tija din material termoplastic (PE) si surub de fixare metalic (inox sau otel galvanizat) este un produs achizitionat - de tip Ejotherm STR U 2G (EJOT) - si se utilizeaza pentru fixarea mecanica a placilor termoizolante de suportul de beton.
Plasa de armare din fibra de sticla rezistenta la substante alcaline si cu greutatea specifica minima de 145 g/m2 este un produs care se inglobeaza in masa de spaclu cu scopul protejarii termosistemului la solicitarile mecanice din exterior (lovituri, izbituri) si la eforturile de intindere rezultate din diferentele de temperatura si intemperii, care in timp pot determina fisurarea si deteriorarea intregului termosistem.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESKallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere