Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CGMB: Extindere plan de reabilitare fatade si program de consolidari
CGMB: Extindere plan de reabilitare fatade si program de consolidari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Aug 2019 09:50
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat mai multe proiecte de hotarare privind consolidarea a 4 imobile din Capitala si reabilitarea arhitectural-ambientala a fatadelor pentru alte 14 imobile.
Primarul General, Gabriela Firea: „Continuam programul de consolidari derulat de Primaria Capitalei prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru consolidarea a patru imobile din centrul Capitalei; este vorba despre imobile situate pe strada Lipscani, Baratiei si Matasari. De asemenea, continuam si programul de reabilitare arhitectural-ambientala a fatadelor si solicitam trecerea in administrarea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic a unor parti de cladire detinute de Adiministratia Fondului Imobiliar, pentru 14 imobile, astfel incat sa se poata realiza lucrari de reabilitare a fatadelor acestora”.
Imobilele vizate de programul de reabilitare arhitectural-ambientala a fatadelor sunt situate pe Calea Victoriei nr. 54, Calea Victoriei nr. 103 - 105, sector 1, Bd. Carol nr. 68 - 70, sector 2, str. Selari nr. 13, str. Covaci nr. 10, str. Covaci nr. 14, str. Gabroveni nr. 6 - 8, str. Bacani nr. 4, str. Franceza nr. 16, B-dul Regina Elisabeta nr. 16, B-dul Regina Elisabeta nr. 30, sector 3, Piata Garii Filaret, nr. 2, sector 4, B-dul Mihail Kogalniceanu nr. 21, Splaiul Independentei nr. 56 si nr. 58A.
Reamintim faptul ca Primaria Capitalei are incluse in programul de consolidari peste 200 de cladiri ceea ce inseamna peste jumatate din cele 349 de cladiri incadrate la RS1 si, pana in anul 2020 se va interveni la toate aceste cladiri.
(La peste 179 de imobile au fost executate lucrarile de punere in siguranta si interventii de urgenta, la 6 imobile consolidarea a fost finalizata si se lucreaza la finisaje, alte 23 de imobile se afla in proces de consolidare, alte 11 imobile au fost preluate de AMCCRS pentru a putea fi finalizate iar in cazul a 46 de imobile au fost intocmite expertizele si proiectele tehnice si se va demara executia lucrarilor in cel mai scurt timp. La alte 38 de imobile - proprietarii (persoane fizice/juridice) au fost consiliati si apoi autorizati de catre PMB pentru a realiza lucrarile de consolidare prin forte proprii).
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
theda mar
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
viarom
top 500
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
noark
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
top 500
top 500
strabag nivel 1
CDS
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu