Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CORDIA: Concelex incepe lucrarile la ansamblul rezidential Parcului 20 din Capitala
CORDIA: Concelex incepe lucrarile la ansamblul rezidential Parcului 20 din Capitala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Apr 2019 13:33
Cordia Romania demareaza lucrarile la ansamblul rezidential Parcului20, situat in zona Expozitiei din Bucuresti, desemnand Concelex ca antreprenor general.
„Parcului20, unul dintre primele proiecte rezidentiale inteligente din Romania, va aduce pe piata din Bucuresti locuinte destinate segmentelor mediu si mediu-superior,” a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia Romania si membru al Consiliului de Administratie Cordia. „Dupa obtinerea autorizatiei de construire in decembrie 2018, am urmarit sa gasim acel furnizor care poate implementa o solutie complexa asa cum este cea de la Parcului20, care presupune construirea a 469 de apartamente cu finisaje de inalta calitate, echipate standard cu sisteme smart-home. Suntem increzatori ca acest parteneriat ne va ajuta sa livram, la timp, un produs optim, care va raspunde nevoilor actuale ale pietei”.
Cordia Romania a obtinut in decembrie 2018 autorizatia de construire pentru proiectul rezidential Parcului20, dezvoltat de companie in zona Expozitiei din nordul Bucurestiului, investitia totala in proiect fiind de 40 de milioane de euro.
Parcului20 va avea 469 de apartamente destinate segmentului mediu si medium-superior, cu accent pe un echilibru foarte bun intre localizare, arhitectura si pretul imobilului. Proiectul va fi dezvoltat in doua faze. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima faza a ansamblului rezidential, cea pentru care lucrarile de constructie au fost demarate, este septembrie 2020, iar cea de-a a doua faza va fi livrata la 8-12 luni dupa prima etapa. Peste jumatate din unitatile din Parcului20 se califica pentru achizitia cu TVA de 5%.
Proiectul este unul dintre primele ansambluri rezidentiale inteligente din Romania, toate apartamentele fiind echipate standard cu sisteme smart-home de ultima generatie. Ansamblul va avea o gradina privata de peste 3.000 de metri patrati, parcare pentru biciclete, gradina yoga si echipamente outdoor pentru exercitii calestenice.
Recent, Cordia Romania a anuntat achizitia a patru loturi de teren, situate in nordul Bucurestiului, pe care vor fi dezvoltate proiecte rezidentiale destinate segmentelor mediu si mediu-superior. Investitiile totale in dezvoltarea celor patru terenuri se ridica la aproximativ 100 de milioane de euro si se adauga celor 40 de milioane de euro ce vor fi investite in dezvoltarea proiectului rezidential Parcului20.
Obiectivul major al Cordia, care intentioneaza sa livreze 500 de apartamente pe an pe piata locala, prin Cordia Romania, este sa devina principalul dezvoltator regional de proiecte rezidentiale si sa isi extinda activitatea prin realizarea unor proiecte sustenabile, care sa puna in valoare comunitatile locale existente.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere