Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Crucea Rosie: Cum facem fata stresului provocat de pandemia Covid-19
Crucea Rosie: Cum facem fata stresului provocat de pandemia Covid-19
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 15 Mar 2020 19:39
Reprezentantii Crucii Rosii Romania transmit o serie de sfaturi simple pentru cei care se simt stresati de situatia actuala, creata de masurile luate pentru reducerea raspandirii infectiei cu noul coronavirus, pe care le redam in continuare:
 
• Este normal sa te simti trist, stresat, confuz, speriat sau nervos in timpul unei crize. Vorbeste cu persoane in care ai incredere ca te pot ajuta. Contacteaza ti prietenii si familia.
• Aduna informatii care te ajuta sa determin icu exactitate riscul, astfel incat sa poti lua masurile necesare. Gaseste o sursa credibila de informare, cum ar fi Grupul de comunicare strategica, DSU, Crucea Rosie sau OMS.
  • Limiteaza ingrijorarea si agitatia diminuand timpul pe care tu si familia ta il petreci vizionand sau ascultat mesajele din mass-media pe care le percep ca fiind deranjante.
  • Concentreaza te pe abilitati pe care le-ai folosit in trecut, care te-au ajutat sa gestionezi alte situatii de criza si foloseste-le pentru a controla emotiile in timpul acestui focar.
  • Daca trebuie sa stai in casa, pastreaza un stil de viata sanatos: dieta echilibrata, somn, exercitii fizice si interactioneaza cu cei dragi din casa. Mentine legatura prin e-mail si telefon cu prietenii si cu alti membri ai familiei.
  • Nu consuma tigari, alcool sau droguri pentru a-ti trata emotiile. Daca te simti coplesit, discuta cu personalul medical sau un consilier faci un plan unde sa mergi cum sa solicite ajutor pentru nevoile de sanatate fizica si psihica, daca este necesar.
 
C4E FORUMCOVID-19TeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere