Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Daikin: Vanzarile de purificatoare de aer vor creste cu 6% anual, pana in 2023
Daikin: Vanzarile de purificatoare de aer vor creste cu 6% anual, pana in 2023
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Feb 2020 13:55
Calitatea aerului, nivelul ridicat de poluare atmosferica si avertizarile specialistilor au dus la dublarea vanzarilor echipamentelor de purificare a aerului in luna ianuarie 2020. Comparatia este facuta potrivit datelor Daikin Romania cu aceeasi perioada a anului anterior.
„Rezultatele acestea se inscriu intr-un trend manifestat la nivel mondial. Ne bucura sa vedem ca si romanii se informeaza tot mai mult despre solutiile care ii pot ajuta sa respire un aer curat. Piata se extinde, iar consumatorii se documenteaza tot mai mult despre caracteristicile tehnice ale produselor. Daikin dispune de tehnologii cu o eficienta ridicata, cum este tehnologia Flash Streamer, care îndepărtează si descompune virusurile, mucegaiul, praful, bacteriile, polenul. Astfel, sistemul de filtrare cu 6 straturi ajuta la obtinerea unui aer curat, optimizând nivelurile de confort si reducând riscurile asupra sănătătii”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Manager Daikin Romania.
Piata globala a aparatelor de purificare a aerului este estimata sa ajunga la 29 de miliarde de dolari pana in anul 2021, cu o crestere anuala pe segmentul rezidential de peste 6% pana in anul 2023.[1]
Conform unui studiu realizat de catre agentia Clootrack in Romania, cele mai importante criterii pe care romanii le au in vedere inainte de a alege un purificator de aer sunt: imbunatatirea aerului din incapere, eficienta purificatorului, durata de viata a filtrelor, multitudinea de functionalitati si posibilitatea de control de la distanta.
Solutiile Daikin sunt concepute pentru incaperi de pana la 46 m². Cele doua modele de purificatoare, Ururu, cu umidificare si MC70L, fara functia de umidificare, au o mobilitate maxima, fiind foarte usoare. Ambele produse au capacitatea de a detecta automat, de a opri si descompune microparticulele fine de poluare din aer PM care au intre 0.3 µm si 10 µm, cu o precizie de peste 97%.
Atunci cand aerul se usuca, asa cum se intampla pe durata sezonului rece, purificatorul Daikin Ururu umidifică interiorul locuintei si elimină efectele aerului uscat. Pielea uscata, iritarea ochilor, uscarea mucoasei nazale si a gatului, proliferarea bacteriilor si a virusurilor, mancarimi sau alergii sunt doar cateva dintre efectele pe care aerul uscat le poate avea asupra corpului uman.
In plus, aparatul detecteaza singur nivelul de poluare, miros sau umiditate si isi adapteaza automat viteza ventilatorului pentru un confort optim. Ambele modele dispun de functie de protectie pentru copii, programator de oprire si de patru viteze ale ventilatorului. Functionarea lor este foarte silentioasă, asigurând astfel un somn linistit pentru întreaga familie.
Daikin Romania a initiat un program prin care ofera gratuit un pachet de filtre de schimb corespunzator modelului de purificator comandat, in perioada 5 februarie - 31 martie 2020.
Prin grija permanenta pentru calitatea aerului, Daikin Romania contribuie la indeplinirea promisiunii brandului la nivel global de a aduce compania la zero emisii de carbon pana in anul 2050. Organizatia depune in continuare eforturi in a dezvolta produse cu un impact minim asupra mediului inconjurator si contribuie la imbunatatirea calitatii aerului exterior din Romania prin plantarea a zeci de mii de puieti in ultimii ani.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
ness project
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
concelex
quadratum
theda mar
noark
leviatan
rigips
strabag nivel 1
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander