Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEXION: Factori importanti la instalarea de rafturi pentru depozitarea paletilor
DEXION: Factori importanti la instalarea de rafturi pentru depozitarea paletilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 31 Mar 2020 06:38
Daca sunteti pe cale sa investiti intr-un nou depozit sau sa preluati un depozit de la o alta firma, unul din primii factori care trebuie luati in considerare trebuie sa fie modul in care puteti sa valorificati la maxim depozitul.
Prin „valorificare la maxim”, ne referim la utilizarea optima a depozitului, astfel incat sa depozitati bunurile la volumul de care aveti nevoie, efectuand operatiunea cat mai eficient. Rafturile pentru depozitarea paletilor pe care le alegeti trebuie sa va satisfaca nevoile.
Asadar, inainte de a merge mai departe si de a investi intr-o noua solutie de depozitare pentru depozit, merita sa va ganditi care sunt obiectivele dvs., apoi sa alegeti rafturi reglabile pentru depozitarea paletilor care sa va ajute sa atingeti aceste obiective.
Am vazut multe exemple de companii care merg mai departe si investesc intr-o solutie de depozitare fara a tine cont de ceea ce au nevoie, astfel incat ajung sa cumpere echipamente care nu isi indeplinesc scopurile.
Si e pacat, deoarece frumusetea rafturilor reglabile pentru depozitarea paletilor consta in faptul ca sunt atat de versatile si cu atat de multe aplicatii, incat exista o optiune de adaptare la aproape orice mediu de depozitare.
Factori importanti care trebuie luati in considerare inainte de a investi in rafturi reglabile pentru depozitarea paletilor
1. Uitati-va la profilul dvs. de date
La ce ne referim? Ne referim la faptul ca intentionam sa analizam toate datele dvs.: registrul dvs. de comenzi, modul in care satisfaceti fiecare comanda, ce tipuri de marfuri trebuie sa depozitati, cat de rapid are loc incarcarea-descarcarea, daca exista tendinte sezoniere etc.
Odata ce ati adunat aceste informatii, puteti lua o decizie in cunostinta de cauza cu privire la rafturile pentru depozitarea paletilor de care aveti nevoie.
De exemplu, activitatea dvs. ar putea fi potrivita pentru o solutie semi-automatizata sau complet automatizata, in special daca incercati sa reduceti costurile salariale. Acestea necesita o investitie initiala mare, dar se pot dovedi mai rentabile pe termen lung. Cu toate acestea, daca va aflati intr-o zona in care costurile salariale sunt scazute, este posibil ca acest lucru sa nu fie un argument.
2. Ce echipamente detineti in acest moment?
Aici ne referim la echipamente, cum ar fi stivuitoarele, pe care poate doriti sa le aveti in vedere pentru utilizarea in noul depozit. In acest caz, poate va trebui sa evitati o cladire in care este necesara depozitarea la mare inaltime, deoarece stivuitoarele dvs. existente ar putea sa nu opereze pana la acea inaltime.
3. Care este dimensiunea paletilor utilizati?
Exista mai multe dimensiuni standard ale paletilor, care variaza in functie de locul din care provin: Dimensiunile standard ale paletilor europeni sunt diferite de dimensiunile standard ale paletilor din Marea Britanie si sunt diferite si de dimensiunile paletilor internationali certificati ISO.
Prin urmare, este necesar sa va asigurati ca rafturile pentru depozitarea paletilor pot gazdui paletii care intra si ies din depozit. Este logic sa investiti in rafturi reglabile pentru depozitarea paletilor, unde inaltimea dintre perechile de traverse si distanta dintre montanti pot fi ajustate pentru a se potrivi cu paletii alesi de dvs. Va trebui sa proiectati structura de rafturi astfel incat sa satisfaca cerintele legate de dimensiunile paletilor.
4. Ce tip de produs depozitati?
Tipul, greutatea, forma si dimensiunea produsului dvs. vor ajuta la determinarea tipului de rafturi pentru depozitarea paletilor in care trebuie sa investiti, precum si configuratia si design-ul ulterior.
De exemplu, daca aveti produse (cum ar fi produsele alimentare) care necesita o descarcare-incarcare rapida, puteti lua in considerare un sistem de rafturi pentru depozitarea paletilor FIFO (primul intrat, primul iesit), unde este esential (din cauza datelor de expirare) ca articolele sa fie selectate si expediate intr-o ordine stabilita.
5. Care este bugetul dumneavoastra?
Aceasta este probabil cea mai importanta intrebare dintre toate: cat sunteti pregatit sa platiti si la ce rentabilitate a investitiei va asteptati? De exemplu, cu o solutie de depozitare automatizata sau semi-automatizata va puteti astepta la o investitie initiala mai mare, dar costurile curente (cum ar fi salariile si facturile la energie) vor fi mai mici. Pentru dvs., acest lucru poate reprezenta o rentabilitate buna a investitiei.
In cele din urma, daca doriti o solutie potrivita scopului, trebuie sa va asteptati sa investiti in rafturi de calitate pentru depozitarea paletilor, de la un producator de renume care ofera planuri de servicii si asistenta ulterioare, astfel incat veti stii ca investitia dvs. poate fi sustinuta.
Daca doriti sa discutati cu unul dintre expertii nostri despre rafturile pentru depozitarea paletilor si sa aflati care sunt optiunile cele mai bune pentru dvs. si compania dvs., va rugam sa ne contactati. Vom fi incantati sa va ajutam.
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
BMI_Icopal
Ubitech
FRONTALE
hidroplasto
hilti
CELCO 2020
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere