Agenda Constructiilor
Sambata, 18 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN a lansat si in Romania sistemul de profile, KUBUS®
GEALAN a lansat si in Romania sistemul de profile, KUBUS®
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Iun 2017 18:37
GEALAN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre si usi, a lansat in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Asociatia pentru Inovatie in Arhitectura sistemul cu aspect integral din sticla, GEALAN-KUBUS®. Evenimentul a fost un prilej de a le prezenta arhitectilor avantajele oferite de noul sistem de profile pentru ferestre si usi de balcon: procent maxim de sticla, suprafete vizibile minime atat la interior, cat si la exterior, un nivel excelent al izolatiei termice, cu un coeficient Uf = 0,88 W/m²K, atingand eficienta caselor pasive, in conformitate cu directiva ift-Rosenheim, statica superioara si diversitate a culorilor prin suprafetele speciale Acrylcolor. La nivel international, GEALAN a lansat sistemul KUBUS® in cadrul targului FENSTERBAU FRONTALE 2016, iar incepand din acest an va fi disponibil si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati.
„Noul sistem complet din sticla le ofera clientilor GEALAN noi posibilitati in materie de proiectare, prin crearea unor elemente ce nu au putut fi realizate cu alte sisteme de profile din PVC. Ne dorim ca arhitectii sa descopere si sa foloseasca beneficiile acestui sistem si astfel, sa dezvoltam impreuna proiecte ce urmaresc cele mai noi tendinte in materie de inovatie si design”, a declarat Aurel Vlaicu, COO GEALAN Romania.
Datorita opticii moderne si a cercevelei complet ascunse, sistemul GEALAN-KUBUS® permite constructia unor elemente cu suprafata maximala de geam in interior. Totodata, adancimea constructiva si latimea vizibila a profilului de doar de 100 mm, atat in cazul variantei combinate rama-cercevea, cat si in cazul variantei cu montant mobil, asigura un efect estetic de simetrie prin faptul ca stulpul si sectiunile laterale ale tamplariei au aceeasi latime vizibila.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere