GEALAN: Noi tendinte de consum pe piata tamplariei PVC Imprimare
Oportunitati & Comunicate 17 Dec 2012 12:59

GEALAN, cel mai mare producator de profile din PVC pentru ferestre si usi, a atras anul acesta o noua categorie de clienti lansand primul sistem combinat S 9000, o inovație pe piața locala de profile pentru case pasive.

Ca urmare a noilor cerinte ale consumatorilor, ce isi doresc ferestre mai mari, cu deschideri largi ce ofera multa lumina, dar fara a renunta la designul atragator, la intimitatea si siguranta lor, Gealan a venit in intampinare cu noua tehnica de lipire a sticlei termoizolante de cercevea STV (vitrajul static uscat). Schimbarile in preferintele de consum se datoreaza si cresterii puterii de cumparare a generatiilor X si Y. Acesti tineri au preferinte de design diferite fata de parintii si bunicii lor preferand un stil mai curat si mai contemporan, iar modul de comunicare cu aceasta categorie se bazeaza pe aplicatii mobile, social media si site-uri specializate.

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza