Agenda Constructiilor
Marti, 24 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN si ROCKWOOL au sustinut organizarea Regattei Arhitectilor 2019
GEALAN si ROCKWOOL au sustinut organizarea Regattei Arhitectilor 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Iul 2019 09:19
In cadrul Regattei Arhitectilor 111 arhitecti s-au intrecut pe mare pentru primul loc in clasament. Regata a fost organizata de SmartExperience , companie recunoscuta pentru platforma de experiente memorabile pe care le pune la dispozitia romanilor de mai bine de 10 ani si evenimentele outdoor inedite. Evenimentul a fost sustinut de cinci parteneri, companii renumite din domeniul constructiilor: Skylux Construction, Gealan, Reynaers Aluminium, Geze si Rockwool.
Cei mai multi participanti au declarat ca au acceptat invitatia la eveniment fara a stii ce va urma. Dupa instructajul facut de skiperii fiecarei barci, echipajele au inceput in forta cursele. Pentru cateva ore, cele 11 barci din competitie s-au intrecut in curse printre valuri pentru a obtine un loc pe podium. Cu toate ca multi dintre participanti nu se cunosteau inainte de a urca pe barca, activitatea a reusit sa creeze legaturi puternice intre membrii echipelor, multi dintre acestia declarand ca evenimentul a reusit cu mult succes sa iti indeplineasca scopul: networking de calitate intre persoane cu aceleasi interese profesionale si personale.
La finalul zilei, dupa anuntarea echipelor castigatoare si revendicarea diplomelor si a medaliilor, participantii au petrecut timp de calitate in cadrul unei petreceri organizate in port, unde distractia s-a intins pana spre orele diminetii.
Evenimentul a starnit o multime de reactii pozitive printre participanti. „In primul rand mi-a placut originalitatea, o idee excelenta in alegerea activitatilor. In al doilea rand mi-au placut oamenii care au participat si cei care au facut parte din echipa organizatorica” spune Bogdan Gavril, Arhitect. „Prima regatta a arhitectilor din Romania. Un eveniment plin de adrenalina, devotament si curaj, care sigur trebuie povestit nepotilor” descrie un alt arhitect evenimentul.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bimghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere