Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Grupul Electrica doneaza 240.000 de euro unitatilor medicale din toata tara
Grupul Electrica doneaza 240.000 de euro unitatilor medicale din toata tara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Mar 2020 09:49
Grupul Electrica, prin companiile sale de furnizare, servicii si distributie a energiei electrice, sustine efortul remarcabil al personalului medical impotriva raspandirii noului coronavirus si doneaza 240.000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj.
Sumele donate sunt folosite pentru achizitia de aparatura medicala absolut necesara pentru tratarea pacientilor afectati de noul virus, precum si de echipamente de protectie pentru personalul medical medical, astfel:
- SDEE Transilvania Nord - 30.000 de euro catre Spitalul Judetean de Urgenta Cluj;
- SDEE Transilvania Sud - 30.000 de euro catre Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brasov;
- SDEE Muntenia Nord - 30.000 de euro catre Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti;
- Electrica Furnizare SA - 30.000 de euro catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, din Bucuresti;
- Electrica SERV - 30.000 de euro catre Institutul National de de Boli Infectioase Matei Bals, din Bucuresti.
Electrica Furnizare a contribuit, cu aproximativ 90.000 de euro, si la “Campania nationala de informare si prevenire a contaminarii cu noul Coronavirus”, implementata de Crucea Rosie Romana, pentru achizitia de masti sanitare de unica folosinta.
In acelasi context, angajatii Electrica sunt implicati intr-o campanie interna de strangere de fonduri pentru Spitalul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, in vederea achizitionarii de carucioare pentru pacienti, parte dintre acestea fiind deja donate unitatii medicale.
„Traversam o perioada dificila in care avem nevoie, mai mult ca niciodata, sa fim uniti si sa ii protejam pe toti cei din jurul nostru. In acelasi timp, trebuie sa ii sprijinim cu tot ce putem pe cei care au grija de noi, de famiile noastre, de colegii si de prietenii nostri. Intreg personalul medical aflat, acum, in linia intai merita respectul, consideratia si ajutorul nostru. In aceste zile, ei sunt cu adevarat niste eroi, asa cum, pastrand proportiile, sunt si electricienii nostri aflati tot in prima linie, pe teren, pentru a asigura alimentarea cu energie electrica, indiferent de vreme si de vremuri”, a declarat Corina Popescu, Director General Electrica.
Inca de la debutul acestei situatii, Grupul Electrica a adoptat o serie de masuri speciale pentru protectia clientilor, angajatilor si partenerilor sai, precum si de limitare a extinderii Covid-19. Planul de rezilienta existent la nivel de Grup a fost actualizat cu promptitudine pentru a raspunde situatiei exceptionale de la nivel national. Totodata, Electrica incurajeaza partenerii si clientii sa foloseasca modalitati de relationare indirecte, on-line sau telefonic, pentru solutionarea diverselor solicitari, si sa apeleze la metodele de plata on-line.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
CELCO 2020
viarom
Acvatot 2019
hidroplasto
leviatan
BMI_Icopal
MAKITA
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere