Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOSPICE asigura cazare pentru personalul medical in lupta cu noul coronavirus
HOSPICE asigura cazare pentru personalul medical in lupta cu noul coronavirus
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2020 10:39
HOSPICE Casa Sperantei a pus la dispozitie un spatiu de cazare pentru personalul medical din Brasov care lupta in epidemia cu noul coronavirus. Reprezentantii Consiliului Judetean Brasov au repartizat deja aici medici, asistente medicale si infirmiere de la un spital din Brasov, personal medical care are nevoie de gazduire in aceasta perioada de lucru intens, pentru a se conforma regulilor stricte de protectie si pentru a evita astfel o posibila raspandire a virusului in randul familiilor lor.
La HOSPICE Casa Sperantei am invatat, de-a lungul istoriei de 28 de ani, ca impreuna suntem mai puternici. Am depasit situatii critice doar cu sprijinul si implicarea comunitatii si nu doar o singura data am primit ajutor de la cei care aveau ei insisi nevoie de ajutor. Stim ca medicii, asistentele, infirmierele si intreg personalul clinic nu pot avea grija de pacienti decat daca sunt in siguranta. Acum, mai mult ca oricand, este important sa fim solidari, sa ne ajutam unii pe altii si sa avem grija atat de cei mai vulnerabili dintre noi, dar in egala masura de cei care pot salva vieti.
”Este o perioada grea pentru noi toti, dar e mai important ca niciodata sa fim solidari cu personalul medical din prima linie si sa gasim impreuna solutii pentru a depasi cu bine aceasta criza fara precedent. Speram ca ideea noastra de ajutor nu este una solitara si ca impreuna ii putem proteja pe cei de a caror sanatate depind astazi vietile noastre”, a declarat Malina Dumitrescu, Director Programe HOSPICE Casa Sperantei.
Cladirea, care gazduieste in mod obisnuit cursurile de educatie pentru ingrijiri paliative organizate de fundatia HOSPICE Casa Sperantei, dispune de 16 locuri de cazare si va ramane la dispozitia Consiliului Judetean Brasov pana la incheierea situatiei de urgenta.
Intre timp, cele doua spitale ale HOSPICE Casa Sperantei, din Bucuresti si din Brasov, raman deschise pentru pacientii care infrunta un diagnostic oncologic. Cele doua spitale functioneaza 24/24, iar medicii si personalul clinic HOSPICE raman in continuare, ca pana acum, alaturi de bolnavii de cancer cu grija, empatie si ingrijirea de care au atat de multa nevoie.
Cancerul nu sta la distanta nici macar acum, iar tratamentele pentru durere si procedurile medicale nu pot fi amanate. Toate serviciile oferite de HOSPICE Casa Sperantei in cele doua spitale sunt 100% gratuite pentru pacienti si pentru familiile lor si nu ar fi posibile fara ajutorul comunitatii. Ca sa putem rezista in aceasta situatie de criza si ca sa putem ajuta in acelasi timp si sistemul public de sanatate, degrevandu-l de pacientii incurabili, avem noi insine nevoie de ajutor.
Cei care vor sa se implice o pot face pe:
- Cont RAIFFEISEN BANK (SWIFT: RZBRROBU) – RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 (RON), CUI: 4921504 –Fundatia HOSPICE Casa Sperantei,
- Sau SMS la 8844 cu mesaj TIMP (cost 2 EUR).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
strabag nivel 1
viarom
MAKITA
rigips
leviatan
leviatan
Ubitech
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere