Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMOBILIARIUM Universitate se deruleaza in Capitala in zilele de 21 si 22 septembrie
IMOBILIARIUM Universitate se deruleaza in Capitala in zilele de 21 si 22 septembrie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Sep 2019 15:23
Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori - expozanti, organizeaza, in premiera, al doilea targ de toamna in Capitala - pe 21-22 septembrie, in Piata Universitatii -, pe langa cel din Baneasa. Printre motivele care au stat la baza extinderii conceptului se numara cerinta din partea vizitatorilor de a prospecta oferte imobiliare din zone cat mai diverse ale Capitalei si imprejurimilor, dar si cat mai adaptate posibilitatilor lor.
„Decizia de a organiza un al doilea targ a venit ca un pas firesc in dezvoltarea conceptului Imobiliarium. Cererea din partea dezvoltatorilor pentru promovare creste constant de la o editie la alta, drept pentru care am hotarat sa evitam supra aglomerarea Imobiliarium Baneasa, care ar fi devenit neincapator. De asemenea, am luat in considerare necesitatea acoperirii unor noi zone din Capitala, mai accesibile ca pret, pana acum reprezentate mai putin in cadrul targului de la Baneasa. Per total, obiectivul nostru ramane, in continuare, oferirea unei perspective de ansamblu asupra pietei imobiliare din Capitala si de a facilita vizita celor interesati de o achizitie sau o prospectare eficienta”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium.
Ca format, cele doua evenimente sunt in proportie de 95% similare, cu mentiunea ca Imobiliarium Universitate se va desfasura pe parcursul a doua zile (21 si 22 septembrie) iar cel de la Baneasa (11-13 octombrie) va cuprinde doua zile jumatate.
Diferenta semnificativa intre cele doua evenimente va consta in oferta pe care vizitatorii o pot regasi la targ, respectiv proiectele propuse. Potrivit reprezentantilor Imobiliarium, se vor pastra in oferta doar ansambluri noi, insa daca Imobiliarium Baneasa se concentreaza in proportie majoritara pe Centru-Nord-Est-Vest si zonele adiacente Ilfov, pentru Universitate oferta se axeaza pe Centru-Sud-Est-Vest si zonele adiacente Ilfov.
„Ca sa fac o analogie grafica, daca privim harta Bucurestiului, la Universitate vom intalni dezvoltatori din jumatatea de centru-sud, iar la Baneasa cealalta jumatate, insa ambele vor avea si cateva proiecte care se vor suprapune”, a completat reprezentantul Imobiliarium.
De asemenea, o alta diferenta raportata la oferta consta in faptul ca dezvoltatorii de la Imobiliarium Universitate prezinta oferte cu un pret mai mic. Per total, potrivit calculelor Imobiliarium, pretul pe metrul patrat promovat la editia de la Universitate este cu circa 10% mai mic decat cel din Baneasa, insa costul fiecarei locuinte depinde de foarte multi factori (locatia de constructie a ansamblului, materialele si tehnica de constructie, regimul de inaltime, etc.), aspecte care ar trebui luate in calculul deciziei finale.
Potrivit reprezentantilor targului, la Imobiliarium Universitate vor fi prezente peste 70 de proiecte, cu o plaja variata de preturi, oferte menite sa acopere o gama larga de nevoi si preferinte ale vizitatorilor. Totodata, la aceasta editie vor fi lansate in premiera cel putin patru ansambluri noi.
 
ACADTeraSteelbluebeamC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere