Agenda Constructiilor
Joi, 16 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMPACT a finalizat Greenfield III si pregateste urmatoarele etape ale proiectului
IMPACT a finalizat Greenfield III si pregateste urmatoarele etape ale proiectului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Nov 2019 13:15
IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) a finalizat a lll-a faza de dezvoltare a cartierului Greenfield Baneasa, prin livrarea ultimelor 192 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere din totalul de 944 aferente acestei faze. Din 2007 pana in prezent, numarul de apartamente livrate in Greenfield depaseste 2.500 de unitati, fiind astfel cel mai mare proiect rezidential din sectorul 1 si unul dintre cele mai mari din Bucuresti.
Lucrarile de constructie ale acestei faze de dezvoltare au inceput in anul 2016 si s-au finalizat in 2019. Greenfield, faza a III-a, se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 39 de blocuri cu 944 de apartamente (2, 3 si 4 camere), cu o suprafata construita desfasurata de 83.000 mp, alaturi de 1.274 de locuri de parcare supraterane. Valoarea de vanzare a apartamentelor se ridica la 88 milioane de euro. Ansamblul beneficiaza de un parc privat - Parcul Platanilor, amenajat pe o suprafata de 6.000 mp, impartita in zone verzi, locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.
„Greenfield este cel mai important proiect al Impact si o dezvoltare rezidentiala de referinta pentru Bucuresti. Apartamente livrate in ultima perioada au fost contractate in mare parte inca din faza de constructie, ceea ce confirma atractivitatea acestui proiect si unicitatea caracteristicilor sale. Greenfield Baneasa ramane unul dintre proiectele “bestseller” din sectorul 1 al Capitalei, fiind atractiv mai ales pentru familiile tinere cu copii, prin prisma avantajelor sale: proximitatea padurii, calitatea aerului, siguranta, facilitatile existente. Suntem increzatori ca planurile noastre de dezvoltare durabila a ansamblului, prin inglobarea pe scara larga a tehnologiilor verzi si dezvoltarea tuturor functiunilor necesare unei comunitati de mari dimensiuni (zona comerciala si de servicii integrata, centru de fitness & SPA, unitati de invatamant prescolar si gimnazial public, zone de promenada si recreere, terminale de transport public, solutii de transport nepoluante), in deplina armonie cu cadrul natural de exceptie, vor consolida in urmatorii ani o comunitate urbana ce va redefini standardul de locuire si wellbeing in Bucuresti”, a declarat Razvan Ionescu, Director de Marketing Impact Developer & Contractor.
Toate apartamentele livrate in aceasta faza beneficiaza de centrala termica moderna, de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate. Preturile pornesc de la 71.500 Euro + TVA pentru un apartament cu 2 camere (64 mp), 94.600 Euro + TVA pentru un apartament cu 3 camere (94 mp) si de la 112.500 Euro + TVA pentru apartamentele cu 4 camere (124 mp).
Noile locuinte beneficiaza de proximitatea celor peste 900 ha de padure care inconjoara ansamblul si care actioneaza ca un filtru natural, asigurand o calitate exceptionala a aerului tot timpul anului. Astfel, valorile parametrilor ce indica gradul de poluare si care pot avea efecte nocive asupra sanatatii precum dioxidul de azot sau particulele fine PM10, inregistreaza valori si de peste la 50 de ori mai mici in Greenfield, fata de centrul Bucurestiului la orele de varf. Proximitatea padurii si aerul curat fac din aceasta zona unul dintre locurile preferate pentru pasionatii de jogging sau mersul cu bicicleta, atat in cadru organizat, cat si individual.
Suprafata totala pe care se va intinde cartierul Greenfield, a carui finalizare este prevazuta pentru 2028, este de 60 de ha. Cele trei faze incheiate pana acum, dezvoltate in perioada 2007 – 2019, insumeaza 2.548 apartamente locuite in prezent de peste 5.000 de locuitori, reprezentand cea mai mare comunitate din sectorul 1 al Capitalei.
Dezvoltatorul Impact a initiat demersurile pentru inceperea lucrarilor de constructie a fazelor Greenfield IV (care va cuprinde circa 1.900 de apartamente) si Greenfield V (cu peste 2.400 de apartamente). Greenfield IV va include o zona comerciala si de relaxare - Greenfield Plaza, cu o suprafata de 10.400 mp, care va oferi rezidentilor, chiar langa casa, toate acele facilitati necesare pentru o viata urbana de calitate: un strip mall, o zona office, o zona de SPA si sala de sport.
De asemenea, Impact a prevazut in planurile de dezvoltare a proiectului rezidential o scoala si o gradinita de stat publice, precum si o cale de acces alternativa care sa lege cartierul Greenfield de Bucuresti, integrarea in sistemul public de transport, astfel incat accesul catre Capitala sa fie imbunatatit.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19ALLBIMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere