Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA: Circa 30% din comenzi vin de pe piata hoteliera
KUMA: Circa 30% din comenzi vin de pe piata hoteliera
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2016 08:36
Potrivit Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii, mentalitatea hotelierilor din Romania s-a schimbat semnificativ in ultimii ani, acestia fiind in acest moment mult mai atrasi de o amenajare tip nordica, optand pentru concepte de baie personalizate, culori atipice si o calitate autentificata, din dorinta de a atrage clientii si a le oferi o experienta Occidentala.
Reprezentand 30% din totalul proiectelor Kuma Romania, hotelierii romani se aliniaza trendurilor europene si mizeaza, din ce in ce mai des, pe amenajari atipice, specifice spatiului scandinav. Astfel, pentru bai, jucatorii din industria ospitalitatii opteaza pentru concepte personalizate si culori reprezentantive pentru localizarea geografica a hotelului, alegerile lor fiind determinate, in primul rand, de calitatea autentificata a produselor.
„Toti cei care opteaza pentru Kuma aleg un design minimalist si forme de lavoar turnate continuu cu blatul, unul dintre punctele forte ale produsului, intrucat nu necesita incastrare sau alipirea altor boluri din ceramica sau portelan. Motivele pentru optiunile lor se remarca atat la nivel de design, fiind un concept diferit, cat si la nivel de functionalitate, aceste tipuri de produse fiind caracterizate printr-o calitate superioara, autenticitatea marcii si, bineinteles, posibilitatea de a personaliza un intreg concept de baie ori bucatarie conform spatiului disponibil. Putem conchide ca, prin conceptele Kuma, adaugam o stea hotelului renovat”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv KUMA Romania.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Arduro
rigips
noark
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
SSAB
CDS
BogArt
Acvatot 2019
SIGM
concelex
quadratum
Ubitech
siniat
ness project
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander