Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA: Materiale si culori naturale, noile tendinte in designul lavoarelor in 2020
KUMA: Materiale si culori naturale, noile tendinte in designul lavoarelor in 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Feb 2020 13:29
KUMA iti este alaturi si in 2020 cu cele mai noi si moderne concepte de design, destinate sa armonizeze intregul spatiu, pentru a oferi confortul de care fiecare dintre noi are nevoie.
Conceptele KUMA evidentiaza posibilitatea de a stabili relatii intre gama de produse si diferite stiluri, geometrii, materiale ale amenajarii, facand astfel propuneri cu adevarat personalizate si atemporale.
Prin focusarea pe o serie de produse si materiale care ies in evidenta din punct de vedere arhitectural si care interactioneaza cu spatiul din jurul lor, KUMA reuseste sa creeze concepte care transmit emotie si sens.
Forme
Integrate inteligent, formele paralelipipedice, care se remarca prin liniile drepte, perfect conturate sunt foarte actuale. Simplitatea si puritatea acestui stil pot transforma orice spatiu intr-unul spectaculos. Noile tendinte din design-ul lavoarelor sunt concepute si pentru a ne usura viata prin procesul facil de curatare. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu chiuveta turnata continuu, intr-o gama variata de culori si materiale. Lipsa imbinarilor, inseamna, pe langa un design deosebit si usurinta in intretinere, aspect extrem de apreciat in stilul de viata modern.
O alta tendinta, este lavoarul cu boluri multiple pentru baie, ideal in cazul incaperilor asociate dormitoarelor pentru cuplu, copii sau spatii publice. Ideal datorita economiei de timp, spatiu si usurinta in intretinere.
Culori
2020 este anul folosirii materialelor si culorilor naturale. Lavoarele KUMA din marmura au devenit noul must have in materie de amenajare in 2020. Lavoarul KUMA din marmura alb-gri, sau Rector Flow, deosebit de elegant si ultramodern, poate fi o investitie ideala pentru orice spatiu. Acest tip de marmura este un superstar al materialelor, iar capacitatea de personalizare KUMA il poate integra cu succes intr-o baie de vis.
Culoarea anului 2020 este albastru cu derivatele sale inspirate de mari si oceane, care exprima ideea de fluiditate, profunzime si relaxare. KUMA propune o nuanta delicata a Marii Nordului - un gri marin - denumita granulon Mali. Aceasta nuanta este si o oglindire a cerului Nordic in imensitatea marii.
Accesorii
Anul 2020 introduce iluminatul LED KUMA, un sistem modern pentru bai care ofera un finisaj perfect. LED-urile de sub marginea blatului de lucru, care lumineaza partea frontala sunt un detaliu unic. O solutie ideala si practica, ce accentueaza designul inteligent.
Lavoarele KUMA sunt remarcabile atat la nivel de design, fiind caracterizate printr-o calitate superioara, garantata de reputatia marcii, dar si prin posibilitatea de a personaliza un intreg concept de baie in functie de spatiul disponibil.
Produsele KUMA pot fi gasite in showroom-uri specializate pe bai cu retea in toata tara precum Delta Design, Romstal, Piastrelle, Bravo Group, Pazo Group, Ambient, Euroinstal dar si in magazine mici, exclusiviste din tara, specializate pe bai si bucatarii precum Conrep Brasov, Novoambient Oradea, Mishu Constanta, Prodomus Galati, Negro Construct Targu Mures, Prim-Décor Baia Mare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ness project
Acvatot 2019
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
rigips
Ubitech
leviatan
MAKITA
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander