Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LIBERTY numeste noi membri CA pentru gestionarea crizei Covid-19
LIBERTY numeste noi membri CA pentru gestionarea crizei Covid-19
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Apr 2020 12:12
Grupul LIBERTY Steel anunta formarea unui nou Consiliu de Administratie, pe masura ce isi consolideaza companiile la nivel mondial. Consiliul va supraveghea strategia si investitiile grupului, inclusiv obiectivul acestuia de a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, pana in 2030.
Grupul, cu sediul la Londra, va fi prezidat de Sanjeev Gupta, alaturi de directori alesi atat din familia de companii ale Aliantei G.F.G. cat si din afara acesteia, cu directori neexecutivi independenti, care vor aduce in cadrul grupului expertiza externa.
Board-ul va avea ca obiectiv imediat depasirea “furtunii economice” generate de criza COVID-19 si asigurarea unei bune pregatiri a afacerii pentru redresarea acesteia la momentul oportun.
Presedintele Executiv, Sanjeev Gupta, a declarat: “Acesta este un pas important in finalizarea consolidarii unitatilor siderurgice din cadrul Aliantei G.F.G. in Grupul LIBERTY Steel. Sunt mandru de echipa de conducere pe care am format-o si care, de asemenea, cuprinde unele dintre cele mai experimentate nume din metalurgia mondiala. Consiliul de Administratie al Grupului LIBERTY Steel va avea ca obiectiv imediat gestionarea impactului provocat de COVID-19 asupra oamenilor, operatiunilor si clientilor nostri, precum si asigurarea faptului ca grupul este bine pregatit pentru redresare, atunci cand va sosi momentul oportun.”
Directorul de Operatiuni al Grupului LIBERTY Steel va fi Arnaud de Weert care, pana de curand, a fost Director Executiv al ALVANCE Aluminium. Directorul Financiar al Grupului ramane V. Ashok, care s-a alaturat LIBERTY Steel in 2019.
Doi presedinti regionali vor supraveghea operatiunile internationale. Pentru supravegherea operatiunilor din Australia si S.U.A. va fi responsabil Daksesh Patel care, in paralel, are si rolul de Director General si Executiv al InfraBuild din Australia.
Intre timp, Roland Junck, o personalitate deosebit de experimentata din industria otelului , va coordona societatile LIBERTY Steel din Marea Britanie si Europa continentala. Printre functiile anterioare ale domnului Junck se numara si cel de Director General al Grupului ArcelorMittal si Presedinte al Consiliului de Administratie al British Steel.
LIBERTY Steel Group numeste, de asemenea, doi directori neexecutivi independenti, pentru a putea functiona in conformitate cu cele mai bune practici intenationale de guvernanta corporatista. Omul de afaceri australian si veteran in industria siderurgica, Ray Horsburgh AM, se va alatura Consiliului de Administratie ca Director Neexecutiv Independent, impreuna cu Paul Struijk, un specialist cu o vasta experienta globala in resurse naturale si minerit.
Sanjeev Gupta a declarat: “Sunt incantat ca Dak Patel a acceptat sa preia responsabilitati suplimentare, in afara rolului sau de Director General si Executiv al InfraBuild. Si - nu in ultimul rand - suntem incantati sa-l salutam pe Roland Junck, un om cu greutate in industria otelului, ale carui expertiza si experienta vor fi de nepretuit. Impreuna cu noii nostri directori neexecutivi independenti, Ray Horsburgh AM si Paul Struijck, formam un Board care ne va ajuta sa ne propulsam afacerea.”
Intregul Consiliu va fi format din:
- Sanjeev Gupta, Presedinte Executiv si Director General, LIBERTY Steel Group
- V Ashok, Director Financiar, LIBERTY Steel Group
- Arnaud de Weert, Director de Operatiuni, LIBERTY Steel Group
- Roland Junck, Presedinte si Director General interimar, LIBERTY Steel Europa & Marea Britanie
- Dak Patel, Presedinte, LIBERTY Steel Australia & S.U.A.
- Ray Horsburgh AM, Director Neexecutiv Independent
- Paul Struijk, Director Neexecutiv Independent
Biografiile sunt disponibile la: LIBERTY Steel Group Board
Ca parte a noii structuri de management, Greg Jones, este numit Director General al LIBERTY Steel S.U.A. Timp de 13 ani, Greg a fost alaturi de LIBERTY Steel si de societatile predecesoare din Australia, ocupand functii inalte in domeniile financiar si comercial, cea mai recenta functie fiind de Director General al InfraBuild Wire, unde a supervizat rezultatele excelente ale afacerii. Greg se va muta in S.U.A., impreuna cu familia sa, pentru a prelua noua functie.
Consolidarea Grupului LIBERTY Steel va fi incorporata in Singapore iar sfarsitul exercitiului financiar va fi la data de 31 martie 2020, pentru a se asigura faptul ca primul sau set de rezultate financiare consolidate reflecta o performanta normalizata, avand in vedere criza COVID-19. Baker Tilly International este auditorul desemnat pentru LIBERTY Steel Group.
Grupul nou format, LIBERTY Steel, este in prezent al 8-lea grup siderurgic ca marime, din afara Chinei, avand 30.000 de angajati si operatiuni in Marea Britanie, Europa, S.U.A. si Australia.
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
hilti
leviatan
hidroplasto
CELCO 2020
rigips
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
viarom
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere