Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LUCRARILE la One Cotroceni Park incep in trimestrul patru 2019
LUCRARILE la One Cotroceni Park incep in trimestrul patru 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Iun 2019 16:02
One United Properties a definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park si pune pe piata un business park unic, ce poate oferi companiilor in cautarea unei solutii de eficientizare a sediului o suprafata per etaj ce poate ajunge pana la 8.000 mp, o premiera pe piata bucuresteana.
”Pe masura ce zonele consacrate se aglomereaza, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un raspuns la nevoia naturala de crestere a orasului, cu spatii adaptate stilului de viata al noilor generatii”, spune Ionut Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, adaugand: ”Astfel, in interiorul inelului central al orasului, vis-a-vis de viitoarea statie de metrou Academia Militara, pe fosta platforma Ventilatorul in suprafata de cinci hectare, se contureaza un nou punct de interes pe harta imobiliara a Bucurestiului: One Cotroceni Park, un ansamblu multifunctional office, retail si rezidential.”
Dezvoltatorul One United Properties estimeaza ca va incepe lucrarile de constructie in a doua jumatate a anului 2019 pentru componenta de office a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat in doua faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp si vine cu un concept inovator: cele doua corpuri de cladire in forma de L ofera suprafete per etaj incepand de la 4.800 mp, pana la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp. Proiectul este gandit cu un concept „dual”, propunand atat suprafete clasice pentru un parc de afaceri, cat si spatii la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriasului de la etajul respectiv.
Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activeaza zona de birouri cu spatii comerciale de diverse functiuni (restaurante, cafenele si baruri, clinica medicala, farmacie etc), si cu o zona dedicata relaxarii ce va cuprinde spatii verzi, pentru socializare sau miscare in aer liber. Strategia este de a livra un proiect ce dinamizeaza o comunitate pe toata durata unei zile, fara a se limita la intervalul clasic 09.00-17.00.
Pentru un nivel ridicat de confort al angajatilor viitorilor chiriasi, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara printr-un pasaj subteran.
Nivelul subteran, dedicat parcarilor, va beneficia de 10 cai de acces pentru o buna circulatie in cadrul complexului. Pastrand viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetand nivelul LEED PLATINUM) si WELL, cu accent pe imbunatatirea sanatatii si a bunastarii angajatului prin calitatea mediului de lucru.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CDS
concelex
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
EDIT-Structural
viarom
noark
siniat
MAKITA
theda mar
strabag nivel 1
quadratum
ness project
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander