Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LUCRARILE la One Cotroceni Park incep in trimestrul patru 2019
LUCRARILE la One Cotroceni Park incep in trimestrul patru 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Iun 2019 16:02
One United Properties a definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park si pune pe piata un business park unic, ce poate oferi companiilor in cautarea unei solutii de eficientizare a sediului o suprafata per etaj ce poate ajunge pana la 8.000 mp, o premiera pe piata bucuresteana.
”Pe masura ce zonele consacrate se aglomereaza, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un raspuns la nevoia naturala de crestere a orasului, cu spatii adaptate stilului de viata al noilor generatii”, spune Ionut Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, adaugand: ”Astfel, in interiorul inelului central al orasului, vis-a-vis de viitoarea statie de metrou Academia Militara, pe fosta platforma Ventilatorul in suprafata de cinci hectare, se contureaza un nou punct de interes pe harta imobiliara a Bucurestiului: One Cotroceni Park, un ansamblu multifunctional office, retail si rezidential.”
Dezvoltatorul One United Properties estimeaza ca va incepe lucrarile de constructie in a doua jumatate a anului 2019 pentru componenta de office a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat in doua faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp si vine cu un concept inovator: cele doua corpuri de cladire in forma de L ofera suprafete per etaj incepand de la 4.800 mp, pana la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp. Proiectul este gandit cu un concept „dual”, propunand atat suprafete clasice pentru un parc de afaceri, cat si spatii la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriasului de la etajul respectiv.
Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activeaza zona de birouri cu spatii comerciale de diverse functiuni (restaurante, cafenele si baruri, clinica medicala, farmacie etc), si cu o zona dedicata relaxarii ce va cuprinde spatii verzi, pentru socializare sau miscare in aer liber. Strategia este de a livra un proiect ce dinamizeaza o comunitate pe toata durata unei zile, fara a se limita la intervalul clasic 09.00-17.00.
Pentru un nivel ridicat de confort al angajatilor viitorilor chiriasi, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara printr-un pasaj subteran.
Nivelul subteran, dedicat parcarilor, va beneficia de 10 cai de acces pentru o buna circulatie in cadrul complexului. Pastrand viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetand nivelul LEED PLATINUM) si WELL, cu accent pe imbunatatirea sanatatii si a bunastarii angajatului prin calitatea mediului de lucru.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLUMION

Autentificare

 
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere