Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Metropolitan Developments pregateste un proiect cu 1.200 apartamente, in Pipera
Metropolitan Developments pregateste un proiect cu 1.200 apartamente, in Pipera
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2020 14:07
Metropolitan Pipera este in faza de proiectare si se estimeaza ca lucrarile de constructie vor incepe la sfarsitul acestui an. Acest proiect este cel de-al 18 -lea ansamblu rezidential dezvoltat de Metropolitan Developments, grupul care include Metropolitan Residence.
Metropolitan Pipera va avea 1.000-1.200 apartamente, cu suprafete cuprinse intre 50 si 150 mp si finisaje premium. In cadrul complexului rezidential, care se va desfasura pe un teren de 3 hectare se prevede si realizarea unei zone comerciale si de servicii.
”Clientii din zona de nord a Capitalei sunt bine informati si au asteptari mari atunci cand cauta o locuinta. Ce li se ofera in prezent sunt proiecte din segmentul middle, care au numeroase facilitati si finisaje de calitate superioara. Cu proiectul Pipera, Metropolitan Developments ridica stacheta si merge spre zona premium, catre care tind din ce in ce mai multi potentiali clienti. Randamentul la investitiile pentru inchiriere in zona este de aproximativ 8%, datorita companiilor care au birouri in zona si care inchiriaza pachete de apartamente pentru angajati. De altfel, in zona de nord apar tot mai multe proiecte mixte rezidential-birouri, pentru cei care lucreaza in aceasta arie atat de dinamica”, declara Dan Dragulin, actionar si co-fondator Metropolitan Developments.
Metropolitan Pipera se afla la 5 minute de mers cu masina de Promenada Mall. De asemenea, la distanta mica, cuprinsa intre 7 minute si 15 minute de mers cu masina se afla cladirile de birouri din polul de business Aviatiei-Barbu Vacarescu, care gazduiesc companii precum Oracle, HP, IBM, Vodafone, Genpact, Unicredit, Harman, Honeywell si Raiffeisen. Metropolitan Pipera va avea iesire catre lac, cu o amenajare peisagistica de exceptie.
”Zona Pipera devine tot mai atractiva pentru proiecte rezidentiale. Trioul Pipera - Barbu Vacarescu si Aviatiei, constituie in prezent un pol de investitii, care concentreaza peste 50% din totalul proiectelor din nordul Bucurestiului. Credem in potentialul acestei zone, deoarece exista un interes mare pentru locuinte la standarde inalte de calitate, in proximitate existand cel mai dezvoltat pol de birouri al Capitalei si nenumarate facilitati de shopping si petrecere a timpului liber ,” afirma Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
In aceasta perioada, pe langa acest proiect, Metropolitan Developments mai are in derulare patru mari ansambluri rezidentiale, in diverse faze de lucru: Metropolitan Viilor, Metropolitan Mihai Bravu si Crown Towers.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
hilti
Acvatot 2019
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere