Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MILLUU Select, nou serviciu de eficientizare a gestiunii proprietatilor imobiliare
MILLUU Select, nou serviciu de eficientizare a gestiunii proprietatilor imobiliare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iul 2020 14:57
Dupa o perioada de testare si validare a unui nou concept unic pe piata inchirierilor de apartamente din Romania, aplicatia Milluu lanseaza serviciul de property management Milluu Select.
Proprietarii de apartamente care aleg Milluu Select scapa in primul rand de eforturile pentru gasirea chiriasului potrivit, iar ulterior de grija intarzierilor la plata sau de riscul neincasarii chiriei. Plata utilitatilor si mentenanta apartamentului, odata inchiriat, sunt gestionate de catre Milluu. Totodata, Milluu garanteaza proprietarilor primirea primei chirii in maximum 15 zile de la semnarea contractului, dar si 12 luni de plati neintrerupte, indiferent daca apartamentul are sau nu chirias. Mai mult, bunurile din apartament vor fi asigurate gratuit, prin Milluu, pentru o valoare de maximum 10.000 de euro.
Practic, prin Milluu Select, proprietarul imputerniceste compania dezvoltatoare a aplicatiei sa gaseasca chiriasi, sa incaseze si sa ii transfere banii pentru chirie, dar si sa gestioneze toate aspectele legate de proprietate.
Florin Stoian, Fondator si CEO Milluu: “Am mizat inca de la inceput pe inovatie si credem ca piata imobiliara din Romania are nevoie de asa ceva. Toate tehnologiile dezvoltate de echipa noastra ne permit sa eficientizam procesul de gestionare a proprietatii, sa automatizam multe dintre actiunile din timpul inchirierii si sa validam modele noi de business. Inchirierea si managementul unui apartament nu trebuie sa mai consume timp proprietarului. Eficienta este cuvantul de baza. Milluu Select ne permite sa aducem aceasta inovatie pe piata locala, dar va asigura totodata bazele unei viitoare expansiuni in regiunea Europei Centrale si de Est pe care o planificam pentru 2021-2022.”
Pentru cei aflati in cautarea unui spatiu de locuit, Milluu Select faciliteaza gasirea unui apartament potrivit pentru care nu vor plati comision, garantie sau chiria in avans pe mai multe luni. Practic, daca la o inchiriere in sistemul traditional, chiriasul trebuie sa investeasca in jur de 1000 de euro pentru a se muta intr-un apartament, in cazul Milluu Select, el va plati doar chiria lunara. Intregul proces de cautare a chiriasului este unul digital, selectarea acestuia fiind realizata in prima etapa pe baza algoritmilor Milluu. Ulterior, chiriasii selectati primesc oferta de inchiriere si pot viziona singuri apartamentul sugerat de aplicatie. Semnarea contractului are loc digital, prin aplicatie, iar comunicarea ulterioara referitoare la gestionarea platii chiriei si utilitatilor are loc tot in mediul digital. Prin Milluu, chiriasul poate deschide si tichete de mentenanta ce vor fi gestionate de catre echipa Milluu, cu sprijinul chiriasului, in cazul oricarei defectiuni.
Milluu, urmeaza sa investeasca in acest model de businesss 1 milion de euro in urmatorul an, atat in garantarea riscului neincasarii chirieri catre proprietari, cat si pentru dezvoltarea de tehnologii si procese unice pentru managementul proprietatilor.
Florin Stoian: “Este timpul ca si aceasta industrie sa evolueze, sa se modernizeze. Milluu Select este alternativa eficienta, transparenta si predictibila pentru proprietarii de apartamente, in care tehnologia joaca un rol esential. Cu totii parcurgem o perioada marcata de incertitudine, nu doar financiara, o perioada in care multe dintre obiceiurile de consum se schimba. Noul model de business Milluu acopera o nevoie reala a pietei imobiliare in acest moment si speram sa ajute la transformarea radicala a acesteia. Cei ce detin proprietati au nevoie acum sa inchirieze repede pentru a converti rapid spatiul disponibil in cash, fara contacte fizice inutile, cu mentinerea sigurantei personale la un nivel ridicat.”
Momentan, Milluu Select este disponibil pentru proprietarii de apartamente din Bucuresti, urmand a fi extins in perioada urmatoare in Cluj, dar si in alte orase. Pentru a-l folosi, proprietarii trebuie doar sa completeze o cerere de oferta in aplicatie sau pe site-ul Milluu.com si in cel mult 48 de ore vor primi un raspuns. Apartamentul oferit spre inchiriere va fi evaluat in prima etapa automat, prin algoritmii Milluu, in functie de suprafata, zona in care este amplasat, viteza de inchiriere in acea zona, pretul zonei. In etapa a doua, evaluarea este preluata de echipa de ofertare Milluu. In urma acestui proces, proprietarul va primi o propunere financiara. Daca aceasta propunere este acceptata de catre proprietar, urmeaza un proces de verificare fizica a spatiului. Ulterior, semnarea documentelor si plata chiriei pentru o perioada garantata de 12 luni are loc digital, in cadrul aplicatiei.
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
rigips
leviatan
viarom
FRONTALE
hilti
BMI_Icopal
leviatan
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere