Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MT: PORR Construct a inceput oficial astazi lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti
MT: PORR Construct a inceput oficial astazi lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Mar 2020 15:16
Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatilor prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta inceperea lucrarilor la lotul 1 al sectiunii 1, Sibiu - Boita din cadrul autostrazii Sibiu - Pitesti.
Contractul de proiectare si executie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863 lei, fara TVA, a fost semnat in data de 14 aprilie 2019, intre CNAIR si Compania Porr Construct SRL.
Potrivit prevederilor contractului a fost stabilita o perioada de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de executie a lucrarilor si 120 de luni perioada de garantie.
”Mentinerea santierelor deschise si accelerarea proiectelor majore de infrastructura sunt primordiale in aceasta perioada. Prin ordinul de inceperea a lucrarilor se garanteaza continuarea acestui obiectiv atat de important pentru infrastructura rutiera din Romania. Putem spune cu certitudine ca au inceput lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti. Obiectivul este vital pentru economia Romaniei, pentru dezvoltarea agentilor economici din zona, dar si prin atragerea de noi investitii. Proiectele pe care le asteapta romanii si pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”, a spus ministrul Lucian Bode.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
FRONTALE
viarom
leviatan
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BMI_Icopal
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
hilti
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere