Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SPOR, prima vopsea lavabila romaneasca aniverseaza 20 de ani de existenta
SPOR, prima vopsea lavabila romaneasca aniverseaza 20 de ani de existenta
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Mar 2019 13:05
SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabila din portofoliul Policolor, dar si primul astfel de produs lansat pe piata din Romania, implineste anul acesta 20 de ani. Cu ocazia acestei aniversari, Policolor a pornit un nou spot TV dedicat marcii, sub sloganul cunoscut „Vopsesti usor, vopsesti cu SPOR”, alaturi de promotii si multe alte surprize pentru cumparatori, care vor fi desfasurate pe tot parcursul anului.
Lansat in 1999, brandul SPOR a marcat aparitia pe piata din Romania a vopselelor decorative de calitate, iar in 20 de ani de existenta a inregistrat vanzari ce s-au concretizat in peste 650 de milioane de metri patrati vopsiti. Acest lucru face din SPOR unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti.
De-a lungul timpului, sub brandul SPOR au fost lansate multe produse inovatoare si revolutionare pe piata din Romania, precum gama pentru baie si bucatarie, vopseaua cu ioni de argint, cea hipoalergenica, emailul pe baza de apa, lucios si mat, lacul de lemn pe baza de apa, pentru lemn, parchet si terase, culminand cu cea mai recenta lansare, din 2018, a produsului SPOR Formula noua, o vopsea tixotropa (care nu curge si nu stropeste), care garanteaza un alb generos ce rezista 5 ani.
La zece ani de la lansare, in 2009, SPOR a devenit lider pe segmentul vopselelor lavabile de interior, cu o cota de piata de 17%, iar anul trecut a primit distinctia „Produsul Anului 2018”, in urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions, in randul consumatorilor romani.
„Spor este prima vopsea lavabila romaneasca, un brand aflat in topul preferintelor romanilor care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedita in timp. Anul acesta, pentru a marca 20 de ani de existenta, am pregatit o serie de activari, promotii si concursuri-surpriza pe care le vom comunica de-a lungul intregului an”, declara Camelia Dragomirescu, director de marketing, Policolor.
Aniversarea va demara printr-o super promotie, dedicata celor care aleg produsul SPOR, promotie care isi propune sa sustina in continuare mesterul din fiecare roman. Astfel, la fiecare galeata cumparata, de SPOR lavabila la 15 litri, romanii vor primi o salopeta cadou.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
leviatan
Acvatot 2019
quadratum
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
siniat
konsent
concelex
strabag nivel 1
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander