Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - POWER ELECTRIC se extinde si achizitioneaza RombalTim
POWER ELECTRIC se extinde si achizitioneaza RombalTim
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2018 16:08
Power Electric isi consolideaza prezenta in zona de vest a tarii, prin intermediul achizitionarii companiei RombalTim. Tranzactia s-a efectuat in luna octombrie, cu preluarea sediului din Timisoara si a intregului portofoliu de clienti si furnizori. De asemenea, echipa locala isi va pastra aceeasi componenta, sub conducerea Domnului Ciprian Mania, care va ocupa functia de Director Executiv.
Compania va continua sa comercializeze aceleasi produse din sfera materialelor electrice, cabluri si corpuri de iluminat, functionand ca filiala a Power Electric. Este un pas important pe care Power Electric il face, atat in directia dezvoltarii regionale, cat si in ceea ce priveste diversificarea activitatii, prin adaugarea unor noi producatori in cadrul portofoliului foarte vast de produse.
Infiintata in 1994, compania Power Electric si marca inregistrata a acesteia, CAN&POWER, sunt nume de referinta in piata de profil din Romania. Cu o prezenta constanta si activa de peste 20 de ani, Power Electric se numara astazi printre cele mai importante companii din sfera distributiei materialelor electrice. Parteneriatele cu producatori renumiti - Signify (Philips Lighting), Ledvance, Zumtobel, L&L Luce & Light, Thorn, Artemide, Gewiss sau Legrand - au dus la extinderea portofoliului de produse si servicii oferite. Astfel, in prezent, Power Electric furnizeaza corpuri si surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesionala sau pentru destinatii speciale, accesorii, echipamente si componente pentru instalatii electrice, stalpi de iluminat, dar si grupuri electrogene, surse neintreruptibile (UPS), solutii de incalzire si degivrare. Power Electric furnizeaza, de asemenea, servicii de proiectare luminotehnica si sisteme de management inteligent al spatiilor interioare si exterioare.
In prezent portofoliul reuneste produse de la peste 70 de producatori recunoscuti pe plan international, 80.000 de articole, din care 3.200 pe stoc, o mare parte fiind disponibile si online, atat in portalul B2B, MarketGate, cat si in cel B2C, e-Shop Power Electric.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista TOP-Agenda Constructiilor nr. 142 (Mai 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023