Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRIMA editie Building Home Bucharest are loc in data de 11 aprilie 2019
PRIMA editie Building Home Bucharest are loc in data de 11 aprilie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Mar 2019 15:31
Viziuni si concepte rezidentiale din Romania, Indonezia, Polonia, Serbia, Grecia, Spania, Italia, Monaco, Portugalia, China, Germania si Bulgaria vor fi prezentate pe 11 aprilie la Bucuresti in cadrul primei editii Building Home - International Good Living Forum. Building Home abordeaza standardele locuirii din multiple perspective, cu exemple concrete de buna practica, prezentari de proiecte rezidentiale si de solutii pentru cresterea calitatii spatiilor de locuit.
Agenda evenimentului este structurata in 5 sesiuni astfel:
Sesiunea 1 - Casele in care locuim. Sesiune de dezbatere, cu focus pe sectorul rezidential din Romania: calitatea si costul locuirii; strategia nationala a locuirii; locuirea inteligenta; certificarea constructiilor rezidentiale; locuintele verzi; finantarea dezvoltarilor rezidentiale; ghiduri pentru dezvoltatori si cumparatori; solutii integrate de constructii. Participa reprezentanti ai investitorilor, dezvoltatorilor, constructorilor, arhitectilor si ai Ministerului Dezvoltarii.
Sesiunea 2 - Viziuni si concepte rezidentiale. Sesiunea prezinta case din Indonezia, Polonia, Serbia, Grecia, Spania, Italia, Monaco, Portugalia, China, Germania si Bulgaria, premiate recent la importante competitii internationale.
Sesiunea 3 - Case din Romania. Sesiunea prezinta case din Romania semnate de arhitecti cunoscuti, proiecte distinse la concursurile nationale de arhitectura: Imobil de locuinte pe strada Louis Blanc; Casa Plutitoare etc.
Sesiunea 4 - Dezvoltari rezidentiale din Romania. Sesiune dedicata ansamblurilor rezidentiale reprezentative din Romania: Primul Parc Rezidential - Metalurgiei Park; Vox Vertical Village - “o comunitate verticala”, din Timisoara; Wings din Cluj-Napoca; "102 The Address", din Bucuresti.
Sesiunea 5 - Masterclass John Taylor - Luxury Real Estate din Monaco. Fondata in 1864, John Taylor este una dintre cele mai importante companii imobiliare de lux din lume. Aceasta detine un portofoliu de 16 miliarde de euro si opereaza in prezent in peste 25 de locatii world-class. Masterclass-ul este despre cum poti creste valoarea unei proprietati cu ajutorul arhitecturii si a noilor tehnologii.
Building Home Bucharest 2019 se adreseaza investitorilor si dezvoltatorilor, constructorilor, arhitectilor, designerilor si, intr-o mare masura, companiilor cu solutii, tehnologii si inovatii pentru proiectele rezidentiale. Printre partenerii principali ai evenimentului sunt nume cunoscute precum Alumil, Assa Abloy, Velux, Knauf Insulation si Alukönigstahl. Forumul este organizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), Patronatul Societatilor din Constructii (PSC) si Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania (ADIRU).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CDS
CONCEPT STRUCTURE
concelex
EDIT-Structural
theda mar
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
siniat
MAKITA
Ubitech
quadratum
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander