Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Radox, Pinum si Alpro, intre firmele participante la BATIMAT Paris 2019
Radox, Pinum si Alpro, intre firmele participante la BATIMAT Paris 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Nov 2019 13:43
Noi oportunitati de extindere a afacerilor pe piata francofona s-au deschis pentru opt firme romanesti care au participat la cea mai mare expozitie internationala din domeniul instalatiilor de incalzire si racire a constructiilor, Le Mondial Du Batiment, ce s-a desfasurat in perioada 4-8 noiembrie, la Paris.
Pe o suprafata de 282.83 mp, acestea au prezentat vizitatorilor, intre care s-au aflat constructori, arhitecti, proiectanti si importanti comercianti francofoni, produse si echipamente eficiente energetic: radiatoare de camera si convectori de pardoseala, substante chimice pentru instalatii, cazi de baie si cabine de dus, panouri si boilere solare, usi, ferestre si fatade din PVC, aluminiu, lemn.
Reprezentatii companiilor romanesti au participat la prezentari si lansari de produse, echipamente si aplicatii noi si au avut intalniri de matchmaking cu potentiali parteneri pentru cresterea si diversificarea vanzarilor pe pietele francofone (tari europene, africane, nord-americane).
Expozitia a gazduit 250 de conferinte, forumuri si prezentari. Peste 1.700 de expozanti, printre care peste 200 de firme de inventica, si-au adus produsele in fata a mai mult de 270.000 de vizitatori ai editiei din acest an a targului. In cadrul evenimentului, au fost decernate premii ale inovatiei si trofee pentru design: « Le Concours de l’Innovation », “Energy Performance + Architecture Award”, ”Smarthome Awards” etc.
Evenimentul are loc o data la doi ani si reuneste trei saloane de expozitii: BATIMAT, IDEOBAIN si INTERCLIMA, fiind un puternic accelerator de afaceri si de crestere a notorietatii marcii, pe plan international.
Participarea firmelor romanesti sub pavilion national la editia 2019 a fost organizata de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Programul de Promovare a exporturilor, in colaborare cu ANEIR. Firmele expozante au fost: Radox, Ecotech Chimicals, Laborex , Fibrex CO , Panosol Power, Pinum Doors and Windows, Majexim International, Alpro Group.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
siniat
viarom
MAKITA
concelex
rigips
CDS
noark
theda mar
ness project
leviatan
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander