Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SKANSKA: Campus 6 cuprinde 4 cladiri de birouri cu suprafata de 81.000 mp
SKANSKA: Campus 6 cuprinde 4 cladiri de birouri cu suprafata de 81.000 mp
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Nov 2019 13:16
Amplasat in zona de Centru-Vest a capitalei, langa Universitatea Politehnica, complexul Campus 6 va cuprinde patru cladiri cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 81.000 de metri patrati. Intregul complex aduce plus-valoare comunitatii locale si include facilitati care le ofera utilizatorilor o experienta extraordinara. Printre beneficiile oferite de Campus 6 se numara placemaking-ul de 7.500 de metri patrati, care cuprinde zone de lucru si de interactiune, destinate in principal chiriasilor, studentilor, precum si locuitorilor din vecinatate. Toate acestea, intr-un mediu inspirational si vibrant, construit in jurul nevoilor reale ale utilizatorilor sai.
Campus 6.2 si 6.3 sunt primele cladiri de birouri din Romania pre-certificate WELL la nivel Silver, respectand caracteristici axate pe imbunatatirea sanatatii si a starii de bine, prin atributele mediului construit. Certificarea LEED Gold a acestor doua cladiri este o confirmare suplimentara a angajamentului Skanska de a livra cladiri verzi, care functioneaza la eficienta maxima cu un impact minim asupra mediului si in acelasi timp promoveaza un mediu de lucru sanatos.
„Campus 6 este un proiect al premierelor: certificarea WELL, pista de alergat, sistemul integrat Connected by Skanska. Inca din 2015, din faza de design, ne-am propus ca acest proiect sa devina un spatiu destinat comunitatii tech, in care sa aducem laolalta oameni creativi, curiosi si indrazneti. Uitandu-ne la ceea ce am realizat pana acum, consideram indeplinita aceasta misiune. Suntem mandri sa avem langa noi Societe Generale EBS ca partener, completand comunitatea care modeleaza viitorul”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property Romania.
Skanska a inchiriat catre Societe Generale European Business Services 10.500 de metri patrati de spatii de birouri si 57 de locuri de parcare in a treia cladire a proiectului Campus 6 din Bucuresti. Campus 6.3, unde Societe Generale EBS va incepe mutarea partiala a echipei in Q4 din 2020, va fi certificat LEED Gold si WELL, contribuind la nivelul de well-being al utilizatorilor sai. Cu acest nou chirias, cladirea ajunge la un grad de ocupare de 91%.
„Suntem bucurosi sa anuntam inchirierea acestui nou spatiu in Bucuresti, intr-o zona cu mult potential. Acest pas a venit in mod natural, tinand cont ca de-a lungul anilor am devenit un partener de incredere al grupului si am inceput sa gestionam in intregime din ce in ce mai multe proiecte, lucru care ne-a facut sa ne extindem si mai mult echipa. Alegerea acestui spatiu este rezultatul unei analize complexe, un mix intre asteptarile angajatilor nostri si cerintele noastre legate de sustenabilitate pe care le avem in relatia cu toti partenerii si furnizorii nostri. Suntem siguri ca acest nou spatiu ne va aduce si mai aproape de viitorii nostri colegi si va oferi tuturor angajatilor mediul de care au nevoie pentru a se dezvolta in continuare in SG EBS”, a spus Matthieu Pasquier, CEO SG EBS.
„Acest nou spatiu va sustine cresterea organizatiei noastre, in acelasi timp asigurand un echilibru intre operatiunile noastre din West Gate, partenerul nostru istoric, cu care mentinem un angajament pe termen lung, si noul nostru partener, Skanska”, a spus Thierry Blain, COO SG EBS.
Skanska este o companie de origine suedeza si se numara printre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Europa. Aici, compania isi desfasoara operatiunile in constructii si inginerie civila in Polonia, Cehia, Slovacia si Marea Britanie. Skanska dezvolta proprietati comerciale pe anumite piete locale din Polonia, Cehia, Romania si Ungaria si proiecte rezidentiale in Praga si Varsovia. Skanska ofera, de asemenea, servicii in parteneriate de tip public-privat. In 2016, Skanska a avut vanzari de 36 de miliarde SEK si aproximativ 16.500 de angajati in operatiunile sale europene.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLPLANCOVID-19VideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere