Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SYNERGY CONSTRUCT a dat startul unui nou proiect
SYNERGY CONSTRUCT a dat startul unui nou proiect
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2017 15:43
Mestia, Georgia: Autoritati locale, conduse de Primarul localitatii Mestia, Ministrul Energiei din Georgia, presa locala si investitori locali, s-au alaturat companiilor Synergy Construct, Svaneti Hydro si RP Global pentru a sarbatori lansarea lucrarilor de constructie la unul dintre cele mai importante proiectele de energie din tara: Hidrocentralele Mestiachala 1 & 2, construite pe malul Raului Mestiachala in Nordul Georgiei, regiunea Samegrelo Zemo-Svaneti.
Synergy executa lucrarile civile pentru acest proiect plin de provocari, care include doua unitati cu o capacitate totala de 50 MW. Cele doua hidrocentrale sunt dezvoltate de consortiul Svaneti Hydro, detinut de Renewable Energy Co. si RP Global Investment. Hidrocentralele Mestiachala 1 & 2 vor creste capacitatea hidroenergetica a tarii, iar energia anuala generata va fi de 175 milioane KW/ ora.
Georgia este bogata in resurse hidroenergetice, iar dezvoltarea acestor resurse se afla pe lista de prioritati a guvernului. Prin inlocuirea treptata a importurilor de electricitate si cresterea potentialului de export, tara poate fi transformata intr-un hub regional pentru productia si tranzactionarea de energie electrica “curata”. Constructia hidrocentralelor Mestiachala 1 & 2 este un pas inainte catre independenta energetica a Georgiei. Mai mult decat atat, proiectul a creat noi oportunitati de angajare in zona, intrucat o parte din localnici vor lucra pe acest santier.
“Astazi este o zi importanta pentru noi, pentru ca marcam debutul unui proiect important pentru capacitatea hidroenergetica a tarii. Suntem fericiti si mandri sa facem parte din acest proiect. Echipa noastra, care include 300 de angajati, este dedicata proiectului in totalitate si asteptam cu interes toate provocarile care vor urma. Lucrarile de fundatie tocmai au inceput si faza de mobilizare este aproape finalizata. Potrivit graficului de executie, cele doua hidrocentrale vor deveni operationale la finalul anului 2018.” a spus domnul Gokhan Karabekiroglu, Country Manager Synergy Construct Turcia.
 
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
siniat
ness project
noark
strabag nivel 1
konsent
viarom
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
EDIT-Structural
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander