Agenda Constructiilor
Luni, 08 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - UAR: Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivelor organizatiei
UAR: Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivelor organizatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Mar 2015 14:00
Uniunea Arhitectilor din Romania - UAR lanseaza un concurs de solutii public, deschis tuturor arhitectilor din tara, organizat intr-o singura faza, pentru selectarea proiectului in baza caruia se va realiza cladirea bibliotecii si arhivei UAR.
Amplasamentul vizat de concurs este in incinta Centrului de Cultura Arhitecturala al UAR din Str. Jean Louis Calderon, nr. 48, Sector 2, Bucuresti. Imobilul beneficiaza de statutul de monument istoric de valoare nationala (grupa A). Noua cladire va intra in dialog cu corpul principal de cladire existent pe parcela si cu vecinatatile ce fac parte din zonele construite protejate: 21 - „Str. J. L. Calderon”, 33 - „Str. Thomas Masaryk” si 20 - „Str. Batistei”.
Concursul face parte din procedura care va conduce la atribuirea contractului de proiectare concurentului declarat castigator. Contractul de proiectare va mentiona elaborarea studiului de fundamentare necesar documentatiei de obtinere a finantarii din fonduri europene si autorizarii lucrarilor, elaborarea proiectului tehnic, respectiv a proiectului si a detaliilor de executie.
 
 
 
 
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
hilti
leviatan
leviatan
BMI_Icopal
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto
strabag nivel 1
rigips
MAKITA
viarom
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere