Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - BestJobs: Ofertele pentru joburi de acasa au fost cele mai cautate in luna martie
BestJobs: Ofertele pentru joburi de acasa au fost cele mai cautate in luna martie Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2020 12:04
Daca in lunile anterioare, angajatii isi cautau joburi pornind in principal de la criterii precum domeniul de activitate sau compania angajatoare, in luna martie cele mai multe cautari pe platforma Bestjobs.ro au fost pentru job-uri remote sau work from home, cu un volum total de peste 250.000 de cautari.
Angajatii din financiar, transporturi sau inginerie au fost si ei activi in cautarea unui nou loc de munca, nu neaparat remote, cu un volum total de cautari pentru aceste domenii de aproape 80.000.
In luna martie, se observa o scadere a interesului pentru un job nou din partea candidatilor din domeniul medical&pharma. Astfel, acestia au realizat cu 20% mai putine cautari de job-uri in acest domeniu comparativ cu luna februarie a acestui an.
De partea cealalta, domeniile in care angajarea de personal nou a scazut semnificativ, in vremea epidemiei de coronavirus sunt transporturile, turismul si HoReCa, cu un minus care ajunge si la 25% doar in luna martie. In ceea ce priveste recrutarea de personal specializat, din categoria white collars, numarul de posturi promovate a fost relativ stabil in raport cu perioada anterioara.
Huawei Technologies, Enel si Vodafone au atras cei mai multi candidati in luna martie, cu aproape 6.000 de aplicanti.
Daca in lunile anterioare topul companiilor care primeau cei mai multi aplicanti era condus mai ales de jucatorii din domeniul retail sau financiar, in luna martie candidatii s-au uitat mai ales la companiile din zona de telecom, tehnologie, energie si farma.
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere