Agenda Constructiilor
Luni, 26 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - EY: Ileana Gutu, noul Partener Asociat in departamentul de Strategie si Tranzactii
EY: Ileana Gutu, noul Partener Asociat in departamentul de Strategie si Tranzactii Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Elena Icleanu 28 Sep 2020 10:53
Ileana Gutu (foto) se alatura EY Romania ca Partener Asociat al departamentului de Strategie si Tranzactii, cu atributii in aria de evaluare, analiza economica si modelare financiara.
Ileana Gutu are peste13 ani de experienta in consultanta, in industria serviciilor profesionale, pe zona serviciilor de evaluare si analiza economica, si a fost implicata in mai mult de 100 de proiecte de analiza de impact economic, evaluare de afaceri si alocare pret de achizitie sau de constructie a unui plan de afaceri.
In cadrul EY Romania, principalele sale responsabilitati vor viza accelerarea unei cresteri profitabile a practicii de evaluare, modelare si analiza economica (VME), atat prin promovarea serviciilor VME traditionale, cat si prin adaugarea de produse noi, de tipul: modelare financiara in cadrul cererilor de ajutor de stat, evaluari ale impactului economic sau studii de fezabilitate. In prezent, o parte dintre aceste produse sunt deja in faza de dezvoltare. 
Ileana Gutu este membra a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), fiind evaluator certificat specializat pe evaluari de afaceri si bunuri imobiliare. A absolvit programe de negociere si evaluare ale Universitatii Oxford, detine o diploma ACCA in Raportare Financiara Internationala si o diploma de absolvire CFA.
"In perioada urmatoare, ne asteptam ca o mare parte dintre tranzactii sa ia forma unui aport de capital pentru crestere sau pentru mentinerea lichiditatilor si consolidarea pozitiei pe piata. Sprijinim companiile in a-si remodela portofoliile si ne intarim, in continuare, echipa pentru a oferi servicii complexe care sa integreze date de ultima ora, solutii tehnologice si acces la o baza larga de investitori si solutii de finantare, corelate cu informatii strategice", spune Florin Vasilica, Liderul Departamentului de Strategie si Tranzactii.
Incepand cu anul 2020, linia de Strategie si Tranzactii a EY (fosta linie de servicii de asistenta in tranzactii) trece printr-o puternica transformare, odata cu extinderea competentelor in domeniul consultantei strategice.
Cu o echipa de 42 de specialisti, departamentul de Strategie si Tranzactii al EY Romania se concentreaza pe oferirea de servicii integrate pentru cresterea si dezvoltarea companiilor pornind de la asistenta in strategia de dezvoltare prin achizitii, asistenta pentru atragerea de capital si continuand cu integrarea post-achizitie sau vanzarea afacerii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere