Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - KASPERSKY: 42% dintre firme intentioneaza sa majoreze costurile de personal
KASPERSKY: 42% dintre firme intentioneaza sa majoreze costurile de personal Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2021 07:16
Aproape jumatate dintre liderii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) din intreaga lume (43%) au ales sa-si pastreze angajatii, cu orice pret, pe fondul pandemiei, reiese din rezultatele unui sondaj realizat de Kaspersky.
Potrivit cercetarii, in acest context, provocarea prioritara a fost introducerea de noi tehnologii pentru a asigura buna desfasurare a activitatii in aceste noi circumstante (53%) pentru a muta afacerea din offline in online si pentru a permite angajatilor sa lucreze de la distanta sau in sistem hibrid.
"Studiile arata ca performanta business-ului este direct legata de satisfactia angajatilor. In timpul pandemiei, satisfactia la locul de munca si angajamentul in randul angajatilor au devenit mai importante decat oricand, in special pentru companiile mici, care au fost afectate puternic. O echipa puternica poate mai degraba sa reziste la criza si face fata mai bine la lockdown, riscuri de infectie si incertitudine cu privire la viitor", se arata in concluziile sondajului de specialitate.
Reprezentantii IMM-urilor subliniaza ca pastrarea echipei a devenit o prioritate, chiar s-au confruntat cu reduceri bugetare (38%), salarii sau ore de lucru reduse (35%) si birouri sau sucursale inchise temporar (34%).
In prezent, 42% dintre organizatii sustin ca intentioneaza sa majoreze costurile de personal, cum ar fi salariile si beneficiile, in anul urmator.
Kaspersky este o companie globala de securitate cibernetica fondata in anul 1997, care, la ora actuala, protejeaza prin produsele sale antivirus peste 400 de milioane de utilizatori individuali si 250.000 de companii-client.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
leviatan
noark
CDS
strabag nivel 1
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
concelex
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander