Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - LIBERTY: Cresterea productiei majoreaza numarul de angajati la 650, in 2021
LIBERTY: Cresterea productiei majoreaza numarul de angajati la 650, in 2021 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 11 Nov 2021 15:02
LIBERTY Steel Group, care detine cel mai mare producator integrat de otel din Romania, tinteste sa ajunga la aproape 650 de noi angajati la LIBERTY Galati in 2021, cu cel putin 100 de candidati recrutati pana la finalul anului. Extinderea reflecta strategia de transformare continua a LIBERTY Galati, 100 de noi locuri de munca fiind generate de cresterea productiei companiei si de accelerarea proiectelor de automatizare si digitalizare.
LIBERTY Steel Group este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, cu o echipa de peste 7.000 de oameni, din care 1.100 sunt femei. Extinderea echipei LIBERTY Galati este sustinuta de performantele obtinute in 2021 si de obiectivele de crestere, compania vizand o productie anuala de 3 milioane de tone de otel, ceea ce reprezinta o crestere majora fata de momentul achizitiei din 2019.
Paramjit Kahlon, CEO LIBERTY Steel Group Primary Steel and Mining, a declarat: “Viziunea grupului nostru este de a transforma LIBERTY Galati intr-o companie a viitorului prin sustenabilitate, digitalizare si perfectionare profesionala. Avem un plan de transformare - GREENSTEEL - pentru a produce otel sustenabil, cu o amprenta redusa de carbon, care imbina tehnologiile inovatoare cu productia de energie regenerabila si reciclarea fierului vechi. Strategia noastra de resurse umane pune echipa LIBERTY in centrul acestei transformari. Ne propunem sa consolidam aceasta echipa, sa atragem tineri care sa ne sustina in transformarea industriei otelului si sa investim in perfectionarea oamenilor nostri, pentru a dezvolta si utiliza tehnologiile viitorului”.
Strategia LIBERTY Galati include o serie de programe de perfectionare, dezvoltare si formare, in colaborare cu Academia GREENSTEEL, precum si programe complexe de securitate si sanatate in munca. Compania a lansat recent un program de invatare accelerata prin care 84 de muncitori au fost deja pregatiti si de care vor beneficia in curand alti 100 de angajati. In colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, LIBERTY Galati continua proiectul de formare a viitorilor muncitori prin intermediul Scolii de Ucenici.
Mihaela Veres, Head of Human Resources LIBERTY Galati, a spus: "Avem o responsabilitate imensa fata de oamenii nostri, familiile lor si comunitatile in care activam. De aceea, depunem eforturi considerabile pentru a asigura starea de bine si stabilitatea echipei noastre. Unii dintre angajatii nostri - adevarati "oameni din otel" - s-au pensionat dupa ce au lucrat 30 - 40 de ani alaturi de noi. Dorim sa cream mai multe locuri de munca pe termen lung, prin planul nostru de transformare GREENSTEEL. Avem nevoie de oameni noi - de la specialisti IT si ingineri la ucenici - care sa ne ajute sa construim viitorul LIBERTY Galati."
Pentru a incuraja mai multi tineri sa se alature industriei siderurgice si sa ajute la dezvoltarea unor metode de productie sustenabile, compania a lansat Academia GREENSTEEL in colaborare cu parteneri din industria energetica si din mediul academic, printre care Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, cu care dezvolta un program de mentorat pentru studenti. In plus, specialistii globali LIBERTY Steel Group - cu o vasta expertiza in industria otelului si in tehnologii avansate - colaboreaza indeaproape cu echipele din Galati pentru a gasi solutii inovative de viitor atat pentru angajati, clienti, parteneri, cat si pentru societatea romaneasca.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
rigips
noark
theda mar
CDS
EDIT-Structural
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
siniat
quadratum
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander