Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - MASTERBUILD isi intareste pozitia de antreprenor general si recruteaza manageri
MASTERBUILD isi intareste pozitia de antreprenor general si recruteaza manageri Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 05 Mar 2020 17:11
Masterbuild - Antreprenor General si de Specialitate a recrutat 2 noi manageri, cu experienta in mari companii locale si multinationale, pentru a se alatura departamentelor tehnic si comercial din cadrul companiei. Astfel, echipei Masterbuild se alatura Ionut Lepadatu, Senior Project Manager Constructii su Andrei Nistor Gavril - Senior Project Manager Instalatii.
Ionut Lepadatu are o experienta de 19 ani in coordonarea proiectelor de constructii de mari dimensiuni, anterior detinand pozitii de project si construction management sau consultanta tehnica in cadrul unor companii precum Optim Project Management, Lidl Romania, Bovis Land Lease, Holcim, Impact SA.
Andrei Gavril Nistor se alatura de asemenea, in calitate de Senior Project Manager pentru Instalatii. Gavril a coordonat mari proiecte de instalatii in cadrul Specto Management Solutions, Petrom SA, Drees & Sommer Romania, Dussmann Romania, Building Support Services.
„Noile recrutari, atat in departamentele tehnice cat si in cele comerciale, se inscriu in strategia de dezvoltare si de consolidare a expertizei companiei Masterbuild pe segmentul de Antrepriza Generala.
Ne concentram, in perioada urmatoare, pe extinderea portofoliului de proiecte Design & Build, precum si pe dezvoltarea de proiecte build - to-suit/ build-to-own - cladiri dezvoltate personalizat pentru clienti din diferite sectoare de activitate care au nevoie de spatii logistice, birouri, facilitati de productie. Asiguram inclusiv partea de achizitie de teren si proiectare/ autorizare acolo unde este cazul”, declara Stefan Ferdinand Vayna, CEO Masterbuild.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
MAKITA
rigips
FRONTALE
top 500
theda mar
concelex
top 500
top 500
strabag nivel 1
CDS
noark
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu