Agenda Constructiilor
Duminica, 09 August 2020
Home
PRO BCA: Ingrijorare privind lipsa fortei de munca calificata din Romania Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 07 Iun 2018 15:35
Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA din Romania “PRO BCA”, reprezentanta a intereselor principalelor companii producatoare de BCA, isi manifesta ingrijorarea cu privire la cresterea tensiunilor existente pe piata fortei de munca calificata din Romania.
In acest context, desi toate asociatiile profesionale au solicitat Guvernului sa realizeze o reforma profunda a sistemului de ajutoare sociale, din pacate se pare ca nu exista niciun fel de vointa politica in directia stimularii includerii persoanelor active in campul muncii printr-o restructurare din temelii a sistemului de asistenta sociala.
PRO BCA solicita pe aceasta cale implicarea Guvernului in sprijinirea mediului de afaceri din Romania prin elaborarea si adoptarea unui complex de masuri care sa imbunatateasca situatia generala ingrijoratoare existenta pe piata fortei de munca si sa contribuie la reducerea dezechilibrului existent intre necesarul si oferta de forta de munca calificata. Prima masura in acest sens, care nu implica costuri, dar genereaza beneficii atat statului cat si mediului de afaceri, este fundamentarea si implementarea imediata a unei reforme a sistemului de ajutoare sociale.
PRO BCA - Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA din Romania reuneste principalele companii producatoare de BCA, in prezent din organizatie facand parte Celco, Macon, Elpreco, Somaco Grup Prefabricate, Xella RO. PRO BCA - Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA este membra a Asociatiei Europene a Producatorilor de BCA - EAACA.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19allbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere