Agenda Constructiilor
Joi, 02 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home
SAINT-GOBAIN, unul dintre cei mai performanti angajatori din Romania Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Elena Icleanu 03 Feb 2020 10:52
Grupul Saint-Gobain a fost desemnat, pentru al cincilea an consecutiv, “Angajator de Top” la nivel global, fiind una dintre cele 13 companii din intreaga lume care a primit aceasta recunoastere. La randul sau, Saint-Gobain Romania a primit certificarea “Angajator de Top” pentru al patrulea an consecutiv pentru conditiile de munca excelente oferite angajatilor sai.
Institutul Top Employers, organizatia independenta care desemneaza premiile, a subliniat importanta programului de management al performantei Saint-Gobain. Grupul s-a evidentiat, de asemenea, prin politica de recrutare, atentia acordata integrarii noilor angajati si prin utilizarea de solutii inovatoare, cum ar fi gamificarea sau programatica.
"Certificarea Angajator de Top reprezinta o adevarata oportunitate pentru Saint-Gobain de a-si intensifica politica de resurse umane si, mai precis, politica dezvoltarii talentelor si a promovarii bunastarii in cadrul Grupului. Aceste rezultate sunt sustinute si de sondajul nostru intern global: 87% dintre angajatii nostri spun ca sunt mandri sa lucreze pentru Saint-Gobain si anticipeaza ca vor continua sa lucreze in cadrul Grupului in urmatorii doi ani", a declarat Claire Pedini, Vicepresedinte Resurse Umane si Transformare Digitala in cadrul grupului Saint-Gobain.
"Suntem onorati sa fim recunoscuti si in acest an drept Angajator de Top, o nominalizare cu atat mai importanta cu cat vine din partea unei organizatii internationale de prestigiu. Dorim sa raspundem cat mai bine nevoilor angajatilor nostri, de aceea, implementarea cu succes a strategiilor si programelor de dezvoltare profesionala si de planificare a carierei reprezinta in continuare o prioritate pentru companie", a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General al Saint-Gobain in Romania.
Grupul a primit aceasta distinctie in 35 de tari in care activeaza, cu doua in plus comparativ cu anul 2019. Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita au fost certificate pentru prima oara in acest an. Aceste doua certificari suplimentare au permis Grupului sa primeasca pentru prima data recunoasterea locala "Top Employer Middle East", pe langa reinnoirea certificarilor sale "Top Employer Europe", "Top Employer North America", "Top Employer Asia-Pacific" si "Top Employer Latin America".
***
Top Employers Institute, o organizatie independenta, acorda distinctia Top Employer Global companiilor pe care le-a certificat in cel putin 20 de tari si pe mai multe continente. In stabilirea companiilor desemnate, institutul evalueaza 600 de indicatori ai conditiilor de lucru pentru fiecare din cele 35 de tari monitorizate, din intreaga lume.
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere