Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - BASF: Noi optiuni strategice la divizia de materiale chimice pentru constructii
BASF: Noi optiuni strategice la divizia de materiale chimice pentru constructii
Producatori & Furnizori Publicat de Cosmin Dincu 07 Nov 2018 08:20
Managerii corporatiei BASF au anuntat recent, printr-un comunicat, ca evalueaza o serie de optiuni strategice pentru divizia de materiale chimice destinate constructiilor. De exemplu, acestea ar putea insemna fuziunea cu un partener puternic din industrie sau renuntarea la afacerile respective, prin vanzarea diviziei catre un eventual partener strategic. „Aceste optiuni nu sunt singurele ce vor fi luate in considerare, actualmente urmarind sa asiguram dezvoltarea cu succes a afacerilor pe termen lung”, a declarat Ralf Spettmann, presedintele diviziei de substante chimice pentru constructii a BASF.
„Pentru clientii nostri, schimbarea nu va insemna si o discontinuitate a afacerilor. Toate contractele, cu beneficiarii si furnizorii, nu se modifica, urmand ca prioritatea diviziei noastre sa fie, ca intotdeauna, orientarea spre client si spre continuitatea afacerii. Astfel, continuam sa ne deservim cu succes clientii, oferindu-le solutii inovatoare, servicii tehnice excelente si de incredere. Totodata, continuam sa ne respectam angajamentele la un nivel inalt al asigurarii de servicii tehnice in cadrul tuturor liniilor de business active pe mapamond si continuam sa investim in soliditatea activelor, imbunatatindu-ne oferta digitala si intensificandu-ne activitatile de cercetare-dezvoltare”, a subliniat Ralf Spettmann.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere